Horoscop Azi

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 – 25 mai. Urmează o perioadă dificilă, karma face dreptate în rândul zodiilor – previziuni complete pentru Kfetele.ro

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 – 25 mai. Urmează o perioadă dificilă, karma face dreptate în rândul zodiilor – previziuni complete.

Berbec- Urmează o perioadă nicidecum ușoară. De ce? Deoarece patronul vostru Marte este în Rac, cu Karma-zodie cu probleme. Va trebui să înțelegeți de unde vă vin necazurile, blocajele, tensiunile în viața de familie și problemele de sănătate.

Presiunea pe care aceste aspecte o pune pe astrograma natală, nu e de ici de colo… Nu aveți cum depăși obstacolele, sunteți pe un teren minat. Urmează de acum greul

Taur- Soarele va părăsi zodia voastră, dar urmează să fiți sub influența unei conjuncții Venus-Uranus care va face aspect de cuadratură cu Mijlocul Cerului perioadei următoare. Nu știți de ce sunt active certurile și disputele?!

Marte vă poate certa grav cu cineva foarte apropiat. Cauza: necazurile unei karme personale neînțelese și nedescifrate. Se poate răsfrânge și asupra rudelor apropiate și altora…

Gemeni- La voi este liniștea dinaintea furtunii…dezlăntuite. Destinul va fi ca o tornadă, pe care va trebui să vă învăț cum să o stăviliți. Intră Soarele în zodia voastră, dar va faca opoziție cu Jupiter Retrograd din Săgetător.

Vă spuneam de aspectele nefaste din Scorpion și Săgetător(citiți ce am scris în trecut) și, dacă nu sunteți atenți/te vă pot afecta locul de muncă, sănătatea, dragostea și familia…

Rac- Acum a intrat și Marte-distrugătorul, Zeul Războiului(considerart malefic). Este într-un loc în care nu se simte deloc bine. Și așa era Karma și a făcut ravagii! V-am dat exemple reale, ca să vă atenționez că nu e de joacă cu destinul Racilor (Gabi Firea, Andreea Bălan, Mihaela Mihai, etc.).

Afectați sunt și Berbecii, Capricornii și Balanțele(zodii cardinale)-de înțeles,necazuri cu implicații karmice.

Leu- Dușmanii pot fi activi. Posibile controle, probleme cu justiția(risc de penitență), probleme la cei care au luat credite. Probleme de sănătate, la care trebuie să înțelegeți originea afecțiunii(de tip karmic- karma personală).

Problemele de sănătate pot scăpa de sub control. Pot fi și alte probleme, ascunse și de descifrat de pe astrograma personală. În horoscopul perioadei se văd cronicizări.

Fecioara- Citiți și la Rac! În plus vă pot fi afectate relațiile de iubire și prietenie, vă pot fi afectați copiii și nepoții din dotare. Aveți nevoie de susținere și de înțelegerea misterelor karmice din harta natală, ca să puteți depăși aceste piedici.

Să vă pot ridica bariera de destin, să vă urmați corect drumul în viață. Lilith, alias Luna Neagră este cu ochii pe voi din zodia opusă-Pești. Afectează grav sănătatea!

Balanță- Sunteți afectate Balanțelor, de intrarea lui Marte în Rac(cu Dharma), așa cum sunt și Berbecii și Capricornii, sau cei care au pe astrograma personală Ascendentul sau mai multe planete în aceste zodii.

Tensiunile și blocajele sunt potențate și de conjuncția Venus-Uranus în Taur. Intră Soarele în Gemeni, dar va face opoziție cu o planetă retrogradă-Jupiter. Norocul e la răscruce de drumuri…

Scorpion- Vă spuneam că Scorpionii sunt foarte afectați în acest an. Un exemplu clar tocmai s-a confirmat: Băsescu. A fost prins cu mâța în sac! Ați văzut numele lui de cod ca turnător? Este PetRov= Pet Rău( a omorăt zeci de mii de câini, prin Eutanasiere).

Cu Karma nu-I de joacă: are Axa de Destin în Fecioară și Pești. În Pești este Luna Neagră, alias Lilith. Să vedeți ce secrete va mai scoate la lumină.

Săgetor- Citiți și la Scorpion și vă minunați! Spuneam de aspectul NASA-2Malefic Kisses. Toți cei care au interacționat cu Băsescu au fost afectați de Flacara Violertă, dacă nu i-am protejat eu. Cu Marte în Rac, destinul vostru este ca o tornadă.

Aspectele sunt din ce în ce mai grave pentru zodia voastră(mai sunt și la alte zodii-citiți tot horoscopul). Deci trebuie să înțelegi cum este harta ta natală.

Capricorn- Sunteți într-o perioadă decizională importantă. Nu vă jucați cu destinul vostru de aici înainte, că puteți avea surprise dure. Să nu spuneți că nu v-am avertizat! Axa de Destin este în Capricorn și Rac, cu un Marte foarte tăios, agresiv și incisiv.

Marte e considerat malefic și nu iartă nimic. Lilith din Pești vă poate da planurile și sănătatea peste cap. Vă poate afecta relația cu rudele și vă poate lovi.

Vărsător-1. Marte în Rac vă poate afecta veniturile, dacă nu sunteți atenți. Sunt afectați Vărsătorii cu credite și moșteniri. 2. Soarele intră în Gemeni, dar va face opoziție cu Jupiter Retrograd din Săgetător. Atenție la drum lung! 3. Lilith, alis Luna Neagră din Pești vă atenționează asupra aparaturii electro-casnice. Atenție cum manevrați echipamente, să nu fie defecte. Restul ține de previzional personal.

Pești- Lilith, alias Luna Neagră vă poate afecta sănătatea și starea de spirit. Nu este de glumă cu ea, de vreme ce a intrat în Zodia Voastră. Pot urma trădări în plan afectiv și sentimental. Pot apărea discuții grave de la problemele voastre existențiale.

Aveți nevoie de înțelegerea corecta a ceea ce se întâmplă. Puteți înșela în amor în alianță cu Scorpion, Gemeni, Săgetător, Balanță, Berbec, Rac,Capricorn.