Horoscop Azi

Cele bune să se adune, cele rele să se spele. Horoscop 12-18 Mai pentru toate zodiile cu astrolog Mariana Cojocaru

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a facut previziunile pentru saptamana 12-18 mai 2019. Urmeaza perioada tradarilor!

Berbec

Tandem Venus-Kiron. Cum Venus(planeta iubirii) este in cadere in zodia voastra si Kiron reprezinta lectia de viata, fiti atenti la relatiile voastre de iubire. Evident, relatiile care exista! Kiron este in relatie cu karma perioadei si va poate afecta cariera, parteneriatele, pozitia sociala, sanatatea, veniturile, s.a.

Sunt aspecte generale foarte importante care va pot da peste cap intreaga viata. Deschideti ochii!

Taur

Lectia iubirii poate fi una dura si karmica, de aceea e bine sa intelegeti cum este cu jumatatea, destinul, soarta, intalnirea karmica(ce este pe karma personala, nu in aceasta analiza generala), sporul in casa, blocajele perioadei.

De ce? Sa nu patiti ca Andreea Tonciu, un Taur care nu a stiut ce si cum sa aleaga. Asa este de important alegerea unui partener de viata, ca trebuie analizata de astrolog (India), scrie kfetele.ro

Gemeni

Aspecte care va pot bulversa, agita, destabiliza. V-a ajuns cutitul la os? Unii pot avea probleme de sanatate, risc de accidente, interventii neasteptate chirurgicale sau stomatologice. Risc mare de certuri si dispute, greu de domolit.

Toate pot duce la pierderi de bani sau cheltuieli neasteptate. Horoscopul general al perioadei tine de previzional, dar trebuie sa-l raportez la astrograma personala.

Rac

Aspecte karmice mai mult decat grave. Predispun la singuratate si probleme psiho-emotionale. Sanatatea tine de karma personala si de karma perioadei analizate. V-am dat exemple de nativi ai acestei zodii cu mari probleme in analizele anterioare(cititi ce am spus in trecut).

Nu este de joaca cu viata voastra, de aceea trebuie facuta o analiza de harta natala personala ca la carte, ca-I bai!…

Leu

Cunoasterea ezoterica a propriului destin si a propriilor reincarnari va poate ajuta sa alegeti corect in viata. Ca sa nu ajungeti sa pierdeti bani, sa investiti bani in chestiuni care nu functioneaza.

Altii pot avea parte de separari, divort, partaj, mosteniri, probleme in firme, blocaje, etc. Trebuie sa intelegeti care sunt caile personale de deblocare pentru a nu ramane saraci la batranete. Perioada tradarilor.

Fecioara

Zodie dubla, dar sa stiti ca este inscris adulterul la cei mai multi/te dintre voi. Nu ma mir ca tot mai multi romani nu se mai casatoresc si iau drumul pribegiei. Agresivitatea barbatilor romani nu mai este un secret, dar sa stiti ca si multi straini sunt sarlatani.

Cei mai multi romani sunt agresivi(agresivitate verbala, mentala, fizica). Am vazut si femei, dar numarul lor este mult mai redus. Secrete.

Balanta

Posibile cutremure existentiale generate de aspectele perioadei analizate. Cum multe sunt curtezane si curtezani, trebuie sa inteleaga lectia diplomatiei. Tradarile la acestia sunt la ordinea zilei. Tradeaza si ziua in amiaza-mare, ca sunt instabili afectiv si zboara din floare in floare.

Putini nativi ai acestei zodii stiu sa deschida bine ochii atunci cand aleg in dragoste si nu se pot plange de probleme.

Scorpion

Spiritele superioare ale zodiei traiesc precum pustnicii si nu se complica in relatii de iubire sau casatorie complet nefunctionale si incompatibile. Spiritele inferioare aleg fara sa gandeasca si se plictisesc foarte repede.

Adulterul este la ordinea zilei, indiferent de varsta si pozitia sociala. Multi se leaga la cap fara sa ii doara si acest lucru le afecteaza sanatatea, imaginea si ascensiunea profesionala.

Sagetator

Aspecte disonante atat pentru ciclotimici, cat si pentru schizotimici. Tocmai mi-a scris o doamna din acest semn zodiacal ca nu intelege de ce scriu si nu va laud si nu scriu de bine la voi. Cum sa scriu de bine cand aspectele pentru voi dau cel mai tare de gandit?!

I-am raspuns ca trebuie sa citeasca si la celelalte zodii,ca de aceea dau exemple,ca oamenii sa inteleaga.E activa casa a XII-a, ferea!

Capricorn

Nu-I de joaca cu aspectele karmice pe care le analizez pentru Capricorn. Heremitii nu vor avea surprize, ceilalti vor trebui sa intelega ce au inscris dur si greu pe karma. Problemele apar datorita karmei personale din trecut si se pot regasi in prezent si reflecta in viitor.

Sunt planete retrograde grele, care va pun viata la grea incercare. Nu numai, aveti Lilith pe astrograma tarii, permanent, potrivit kfetele.ro

Varsator

Un exemplu de Varsator care tocmai s-a stins cu Luna Neagra pe cuspida, trebuie sa dea multora de gandit. Este vorba de Razvan Ciobanu. A parasit lumea la numai 43 de ani. Nu si-a incheiat corect socotelile cu viata. O alta previziune facuta de mine la acest semn zodiacal, care se confirma (Lilith, alias Luna Neagra).

Ati auzit de Sodoma si Gomora, Caligula, Lesbos si reincarnari?!?

Pesti

O alta zodie dulba si duala care va avea de acum probleme, de vreme ce Luna Neagra a intrat la voi si se va apropia de Neptun. Va poate afecta sanatatea, starea de spirit, veniturile. Va trebui sa va cunoasteti karma personala cu care ati venit la reincarnarte pe Pamant.

Compatibilitatile sunt o alta chestiune de pe astrograma personala, demne de luat in seama si de care trebuie sa tineti cont…