Horoscop Azi

3 zodii isi vor schimba destinul in aceasta primavara. Vin zile frumoase

Încet, încet, încep să lase problemele în urmă şi să se concentreze pe lucrurile pe care le pot controla şi care le aduc fericire şi împliniri în viaţă.

Află în rândurile de mai jos care sunt cele 3 zodii care au parte de cele mai evidente schimbări pozitive, în primavara 2019.

Taur

Probabil cea mai important perioadă pentru Taur, de vreo 5 ani încoace, este primavara acestui an. De felul lui liniştit şi deloc incisiv, Taurul a stat mult prea mult timp în umbra. Nici când ghinioanele ţinute lanţ şi problemele apărute pe toate planurile i-au copleşit sufletul, el nu a făcut nimic să schimbe ceva.

Şi cum să vezi îmbunătăţiri în viaţa ta dacă tu stai, ca un spimplu spectator, şi aştepţi să se rezolve toate de la sine?

Cu toate astea, spre surprinderea tuturor, peste noapte parcă, a avut loc o schimbare în atitudinea acestui nativ.

Începând cu luna martie, Taurii devin, pur şi simplu, de nerecunoscut. Nu mai fac ce le dictează alţii. Nu mai lasă de la ei când, în sinea lor, ştiu că nu este cazul.

Încep să spună – simplu şi răspicat, ceea ce gândesc şi ce vor. Schimbarea lor de atitudine, venită natural, le va aduce numai beneficii.

Fecioară

Încă din martie nativii acestei zodii de Pământ incep sa vada schimbările pozitive aduse de astre. Şi asta numai datorită lor. Puterea de analiză, de critică şi autocritică a lucrat, în sfârşit, în favoarea lor.

Cum? Simplu. Sfârşitul lui 2018 i-a găsit plini de probleme. Nemulţumiri la muncă, relaţii de prietenie terminate.

Astfel că acesti nativi s-au văzut nevoiti să facă o analiză la rece a ultimilor ani – care s-au scurs total în defavoarea lor – şi au decis să schimbe ceva în atitudinea lor.

Primăvara i-a găsit deja angajaţi în proiecte noi şi ambiţioase pe plan profesional – proiecte ale căror roade vor începe să le culeagă in mai.

Toată lumea ştie că nu există om mai precaut, mai puţin spontan şi mai pretenţios ca un nativ al acestei zodii – mai ales când vine vorba de alegerile făcute pe plan personal.

Au prieteni puţini dar adevăraţi, pe care se pot baza la orice oră din zi şi din noapte şi, când vine vorba de alegerea partenerului de viaţă, prefera să stea singuri decât să aibă o relaţie în care să nu fie implicaţi 100%.

Acest lucru nu este total greşit, dar trebuie să înveţe să mai lase de la ei şi să nu mai pună atâta presiune pe propria persoană şi pe cei din jur. Incep să acţioneze după cum le dictează inima şi nu creierul şi, surpriză! Începe să le meargă din ce în ce mai bine.

Scorpion

Scorpionilor, așa da! Primavara este a voastră! Oricât v-ar plăcea în general să stați deoparte și să nu luați parte în mod direct la acțiune, nu mai este cazul să faceți asta.

Nu uitați un lucru când simțiți că mai rău de atât nu se poate: dacă ești jos, de acum înainte nu poți merge decât în sus!

Începutul lunii aprilie vă găsește scuturându-vă de neliniști și griji și ambiționați să pășiți – cu curaj – pe un nou drum.

Un drum nou complet necunoscut și plin de semne de întrebare, dar aducător de pace în suflet și împliniri personale și profesionale.