Horoscop Azi

Horoscop Oana Hanganu mai 2019. Ei sunt norocosii, toate le merg ca pe roate

În primele 3 săptămâni din luna mai, Soarele se va afla în zodia Taur și ne va ajuta să ne folosim în mod practic și eficient resursele personale. Din 21 mai, Soarele se va muta în zodia Gemeni și ne va încuraja să comunicăm, să socializăm ori să călătorim mai mult. Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

BERBEC

Berbecii câștigă mai mulți bani decât luna trecută și pot primi oferte de colaborare de la foști colegi. În a doua parte a lunii, trebuie să se înarmeze cu răbdare în relația cu familia. În plan sentimental, Luna Plină din 19 mai aduce aventuri și provocări pentru cei singuri și un plus de pasiune în cuplurile ”cu vechime”.

TAUR

Taurii se bucură de sprijinul astrelor în tot ceea ce fac, iar din 15 mai, norocul le surâde mai ales în plan sentimental. Mai mult, Luna Plină din 19 mai le poate înlesni întâlnirea cu adevăratul ”suflet pereche”. În plan profesional, în a doua parte a lunii au succes nativii care îmbină ambiția cu tactul și diplomația, mai ales în negocieri.

GEMENI

Gemenii se întorc la o fostă iubire sau, după caz, reușesc să restabilească armonia în cuplu. Pentru noi proiecte profesionale, este mai bine să aștepte ca Soarele să intre în zodia lor (21 mai). Până atunci, au timp să scape de eventuale restanțe, să își găsească noi aliați și colaboratori sau să facă rost de resursele financiare de care au nevoie.

RAC

În prima parte a lunii, Racii pot transforma vechi prietenii în relații de afaceri care le vor aduce succes și profit în vara acestui an. În plan personal, perioada 15-22 mai va veni cu șanse nesperate pentru cei singuri și cu vești importante pentru cei care au, deja, o relație. De exemplu, vești legate de copii. În competiții de orice fel vor fi greu de învins.

LEU

Prima parte a lunii le va aduce Leilor succesul mult dorit. Șefii îi apreciază, colegii îi admiră, iar unii nativi vor trăi o poveste de dragoste cu o persoană întâlnită într-un context profesional. Luna Plină din 19 mai va fi un moment important pentru Leii care au de rezolvat probleme legate de familie. Din 21 mai, cercul lor de prieteni și aliați se va extinde.

FECIOARĂ

În prima parte a lunii, Fecioarele călătoresc sau se înscriu la diferite cursuri sau programe de perfecționare ori își fac noi prieteni ”peste mări și țări”. Din străinătate poate veni și Marea Iubire pentru mulți nativi. Din 21 mai, atenția lor se va îndrepta spre carieră iar recompensele pentru munca și seriozitatea lor nu se vor lăsa așteptate.

BALANȚĂ

Balanțele primesc bani sau au profit în afaceri. Și partenerul de viață poate veni cu vești bune legate de bugetul familiei. Din 15 mai, Balanțele luptă pentru succesul lor și nu mai ratează nicio oportunitate în plan profesional. Ultima decadă a lunii este perfectă pentru călătorii sau pentru rezolvarea unor eventuale probleme administrative sau juridice.

SCORPION

În prima parte a lunii, Scorpionii pot rezolva probleme de cuplu sau pot începe colaborări profesionale avantajoase. Luna Plină din 19 mai va avea loc în zodia lor și va fi un moment de împlinire și mari schimbări. Din 21 mai norocul le va surâde în plan financiar. Nici Scorpionii care își doresc mai multă ”acțiune și pasiune” nu vor avea motive să se plângă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au parte de schimbări pozitive în plan profesional și mijlocul lunii le poate aduce nu doar cuvinte de apreciere din partea șefilor, ci și o mărire de salariu sau o promovare. Din 21 mai, atenția se va îndrepta spre partenerul de viață. Cei singuri își pot întâlni jumătatea la serviciu sau prin intermediul unui coleg.

CAPRICORN

În prima parte a lunii, persoana iubită va acapara atenția Capricornilor. De asemenea, mulți nativi pot primi o veste neașteptată legată de copii (sau de o sarcină). În a doua parte a lunii, prietenii îi pot ajuta să își găsească un job mai bun. Contextul astral este favorabil și pentru nativii singuri care își doresc o relație ”adevărată.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii renovează, reamenajează, redecorează casa ori își schimbă locuința, iar cei care au o relație se gândesc serios la întemeierea unei familii. Din 15 mai, e bine să păstreze echilibrul între muncă și odihnă și să nu-și neglijeze sănătatea. Luna Plină din 19 mai va veni cu vești importante în plan profesional. După 21 mai, au mare noroc în dragoste.

PEȘTI

În prima parte a lunii, Peștii au o agendă încărcată. Călătoresc, negociază și semnează contracte, vând, cumpără sau comunică excelent cu cei din jur. După data de 19 mai, Peștii pot primi invitații-surpriză de la persoane dragi, din străinătate. Ultima parte a lunii este foarte bună pentru călătorii, dar și pentru afaceri de familie.