Horoscop Azi

Cum iti influenteaza numarul locuintei destinul

Te-ai gandit vreodata pana acum ca numarul locuintei tale iti poate influenta destinul? Numerologii sunt de parere ca trebuie sa fii foarte atent la acest aspect.

Este important sa cunosti semnificatia cifrei locuintei tale, asta daca vrei sa ai noroc sau sa stii de unde iti vine ghinionul. Daca numarul locuintei tale este format din mai multe cifre, atunci aduna-le pana ajungi la o singura cifra.

Conform numerologilor, exista unele cifre care atrag norocul, iar unele ghinionul. Totodata, unele sunt mai benefice pentru relatii decat altele.

Iata ce semnificatie are numarul locuintei si cum iti influenteaza destinul!

Cifra 1.

Este o cifra cu noroc, atrage energiile pozitive si vibratiile intense bune. Cifra 1 semnifica putere si reusite.

Cifra 2.

Este cifra consolidarii relatiilor, fiind ideala pentru cuplurile proaspat casatorite. Persoanele care au numarul locuintei cifra 2, sunt atrase de catsiguri materiale.

Cifra 3.

Este cifra creativitatii. In general este benefica pentru artisti, indiferent daca sunt pictori, sculptori, muzicieni sau oameni de film si teatru.

Cifra 4.

Este cifra echilibrului. Cei care stau sub acest numar se pot considera persoane linistite, sigure pe ele si calme in situatii limita.

Cifra 5.

Cei care locuiesc la cifra 5 sunt oameni pasionati de calatorii. Exista sansa sa fie mai mult plecati decat acasa.

Cifra 6.

Locatarii acestei cifre sunt iubitori si au simt estetic foarte dezvoltat. Armonia este cea care domneste intr-o astfel de locuinta.

Cifra 7.

Reprezinta cifra singuraticilor. Persoanele care locuiesc la acest numar au tendinta de a fi introvertite si le place sa citeasca sau sa se uite singuri la filme.

Cifra 8.

Persoanele care locuiesc la cifra 8 sunt ambitioase si isi doresc sa ajunga pe culmile succesului cu orice pret. Cifra 8 nu este chiar si cea mai norocoasa.

Cifra 9.

Locuitorii de la cifra 9 sunt mari iubitori de animale si au talente artistice ascunse pe care daca le scot in evidenta le pot valorifica in bani.