Horoscop Azi

Cat de lipsiti de scrupule sunt oamenii, in functie de zodie

Zodiile joaca si ele un rol important in felul in care se comporta oamenii, unii fiind mai predispusi la minciuna si caracter duplicitar decat altii. Iata cat de lipsiti de scrupule sunt oamenii, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt firi foarte sincere si le este greu sa fie parsivi si lipsiti de scrupule. Prefera sa spuna un adevar dureros verde in fata decat sa minta, chiar daca o minciuna ar fi in avantajul lor.

Nativii acestei zodii urasc persoanele duplicitare si cand vine vorba de oamenii pe care ii au in jurul lor, prefera sa se inconjoare doar de persoane oneste, care nu ar apela la tertipuri ca sa insele.

Taur

Taurii pot fi lipsiti de scrupule, dar doar in cazuri extreme, cand se simt obligati sa faca un lucru mai putin onest pentru ca nu vad alta cale de solutionare a unei probleme. Nu prea se pricep sa minta si se dau usor de gol, astfel incat le este greu sa mentina un caracter duplicitar.

Gemeni

Caracterizati foarte bine de zicala „scopul scuza mijloacele”, Gemenii sunt una dintre cele mai lipsite de scrupule zodii. Nu suporta sa nu obtina ceea ce isi doresc si ar face totul ca sa-si atinga telurile, chiar daca asta inseamna sa apeleze la minciuni si inselatorii.

Firi complexe si greu de inteles, Gemenii isi pun adesea propriile interese mai presus decat sentimentele celor din jur.

Rac

Zodie caracterizata prin sensibilitate, Racul poate sa devina foarte parsiv atunci cand are un interes ascuns. De asemenea, daca simte ca i-ai facut rau sau te banuieste ca vrei sa profiti de el, nativul Rac va renunta la orice scrupul si va cauta o cale de razbunare.

Leu

Leii sunt persoane directe si sincere, care iubesc onestitatea. Nu le sta in fire sa fie parsivi, considerand ca este sub demnitatea lor sa profite de altii. Luptatori innascuti, Leii prefera mai degraba sa lupte din greu pentru ceea ce isi doreste, decat sa se foloseasca de oamenii din jur.

Fecioara

Desi sunt firi destul de calculate si stabile, Fecioarele au si o latura mai intunecata si pot fi lipsite de scrupule. Acest lucru se intampla atunci cand nativii acestei zodii se simt presati si nefericiti, considerand ca si cei din jurul lor merita sa treaca prin aceleasi stari.

Balanta

Chiar daca sunt o zodie a echilibrului, Balantele pot fi foarte lipsite de scrupule. Depinde, insa, de oamenii care sunt in jurul lor. O Balanta nu ar fi parsiva fata de o persoana la care tine cu adevarat, dar de ceilalti nu prea ii pasa. Nativii acestei zodii te pot injunghia pe la spate cu zambetul pe buze, daca nu te au la suflet.

Scorpion

Scorpionii se simt foarte bine atunci cand pot sa manipuleze oamenii sa faca ce vor ei. Adora sa barfeasca si sa lanseze intrigi, iar pentru a-si atinge obiectivele nu se dau in laturi de la nimic. Se numara clar printre cele mai lipsite de scrupule semne zodiacale.

Sagetator

Sagetatorii sunt persoane sincere si deschise, iar parsivenia nu este le sta in fire. Prefera sa nu isi complice viata cu planuri si scheme complicate ca sa obtina rezultatul dorit si asteapta acelasi tratament de la cei din jurul lor