Horoscop Azi

Horoscopul lunii mai. Bani și provocări pentru zodii

Horoscop luna viitoare. Luna mai, cea mai importantă din sezon pentru zodii. Astrele anunță schimbări, acțiuni decisive și dinamism la tot pasul. Provocări și bani pentru zodii.

1 mai, Mercur (Berbec) careu Saturn (Capricorn)

Încă din prima zi, avem de-a face un un careu tensionat format de Mercur în Berbec și Saturn în Capricorn. Efectele se vor resimți puternic. Sub acest context astral vor ieși la lumină adevăruri gândite dar niciodată verbalizate. Astfel, se poate construi ceva durabil pentru viitor – fie că vorbim de relații, parteneriate de afaceri și bani.

2 Mai, Mercur (Berbec) careu Pluto (Capricorn) și Mercur (Berbec) trigon Jupiter (Săgetător)

Zodiile vor avea curajul să spună lucrurilor pe nume, să nu mai accepte calea de compromis. Teama de adevăr nu îi va mai paraliza pe natici, ci dimpotrivă, le va aduce eliberarea.

5 Mai, Marte (Gemeni) opoziție Jupiter (Săgetător)

Dezbateri și provocări la tot pasul. Vom fi învinși cu propriile arme dacă mizăm pe altceva în afară de argumente redutabile.

Din 6 Mai – Mercur în Taur: să nu ne grăbim în declarații

Începând cu data de 6 Mai, Mercur intră în Semnul Taurului. Nu ne mai grăbim cu vorba, ci ne om baza numai pe fapte. Zodiile vor pune așadar accentul pe lucruri practice și pe principiul că indiferent ce au sau cât au – este doar al lor și nimeni nu-l poate lua!

7 Mai – Venus (Berbec) cuadratură Saturn (Capricorn)

O putere fantastică și un bagaj imens de energii. Zodiile vor începe un nou capitol în raport cu ceilalți, bazat mai puțin pe considerente practice sau materiale. Este momentul de a găsi alte fundații pe care să relaționăm. Nativii singuri își pot întemeia noi relații.

8 Mai – Mercur conjunct Uranus (Taur)

Idei originale de a scoate profit, oportunități și provocări. Se pot face bani frumoși în această perioadă, date fiind originalitatea și progresul nativilor. Așadar, va fi o perioadă cu bani, dar și una în care zodiile se pot stabiliza financiar pe termen lung. Este nevoie însă nevoie de multă organizare în agenda profesională.

9 Mai Venus (Berbec) trigon Jupiter (Săgetător) și Venus (Berbec) careu Pluto (Capricorn):

Plus de noutate în viețile nativilor, dar și tensiuni. Astfel, vor fi puse la încercare relațiile dintre persoane care vin din medii sociale și profesionale diferite, motiv pentru care este important psă înțelegem ce ne leagă de aceste persoane.

Din 15 Mai – Venus în Taur

Venus în Taur aduce multe oportunități de ordin financiar. Și la nivel sentimental se întrevede o perioadă bună pentru a investi în fundația relațiilor noastre și a aduce un aport mai ridicat la bunul lor mers.

16 Mai – Mercur (Taur) trigon Saturn (Capricorn) și intrarea lui Marte în Rac

Implicarea nativilor în noi inițiative profesionale, dar și un plus de romantism și afectivitate în raport cu ceilalți.

18 Mai – Mercur (Taur) trigon Pluto (Capricorn) și Venus conjunctă Uranus în Taur

Vom avea capacitatea de a persevera în planurile inițiate și de a realiza ceea ce am creionat în minte. Conjuncția dintre Venus și Uranus poate închega suprinzător de mult relațiile de cuplu.

21 Mai – Mercur intră în Gemeni

O comunicare mai deschisă, nativii vor fi mai volubili în exprimare, ne vom adapta ușor discursul în funcție de interlocutor. Suntem în miezul lucrurilor în această perioadă, ceea ce ne conferă capacitatea de lega relații de perspectivă și lucrative pe viitor.

29 Mai Mercur (Gemeni) careu Neptun (Pești)

În cursul zilei de 29, simțim influența aspectului tensionat de careu dintre Mercur din semnul Gemenilor și Neptun din Pești. Există riscul așadar să fim păgubiți ori să avem de-a face cu persoane care ar putea încerca să ne vândă promisiuni.

30 Mai – Mercur (Gemeni) opoziție Jupiter (Săgetător)

Ziua de 30 se distinge prin aspectul tensionat de opoziție care se trasează de la două planete aflate în domiciliu, Mercur din semnul Gemenilor și Jupiter din cel al Săgetătorului. De asemenea, dacă vrem să depunem un dosar pentru o finanțare, se recomandă să verificăm cu mare atenție dacă avem toate actele care sunt solicitate.

31 Mai Venus (Taur) trigon Saturn (Capricorn)

Vorbim aici despre Venus din Taur și Saturn din Capricorn care creează climatul astral necesar pentru a stabili relații de durată cu persoane care au interese financiare comune sau care își doresc la fel de multă stabilitate ca noi. Relații de iubire sau de afaceri, cert este că ne unește accentul pe chestiunile palpabile și nu abstracte.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie