Horoscop Azi

Vin vremuri bune luna viitoare… Previziuni luna Mai pentru toate zodiile

Horoscop 2019. Horoscop luna viitoare. Luna mai, cea mai importanta din sezon pentru zodii. Astrele anunta schimbari, actiuni decisive si dinamism la tot pasul. Provocari si bani pentru zodii.

Horoscopul lunii viitoare anunta un final de primavara apoteotic. Zodiile sunt bombardate de stimuli si informatii din toate partile, astfel ca nativii Zodiacului trebuie sa fie pregatiti de actiune. Specialistii in astrologie au anuntat principalele aspecte astrale ale lunii mai, cea mai dinamica de pana acum.

Iata ce reprezinta fiecare eveniment astrologic din horoscopul general al lunii mai.

1 mai, Mercur (Berbec) careu Saturn (Capricorn)

Inca din prima zi, avem de-a face un un careu tensionat format de Mercur in Berbec si Saturn in Capricorn. Efectele se vor resimti puternic. Sub acest context astral vor iesi la lumina adevaruri gandite dar niciodata verbalizate. Astfel, se poate construi ceva durabil pentru viitor – fie ca vorbim de relatii, parteneriate de afaceri si bani, scrie a1.ro

2 Mai, Mercur (Berbec) careu Pluto (Capricorn) si Mercur (Berbec) trigon Jupiter (Sagetator)

Zodiile vor avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume, sa nu mai accepte calea de compromis. Teama de adevar nu ii va mai paraliza pe natici, ci dimpotriva, le va aduce eliberarea.

5 Mai, Marte (Gemeni) opozitie Jupiter (Sagetator)

Dezbateri si provocari la tot pasul. Vom fi invinsi cu propriile arme daca mizam pe altceva in afara de argumente redutabile.

Din 6 Mai – Mercur in Taur: sa nu ne grabim in declaratii

Incepand cu data de 6 Mai, Mercur intra in Semnul Taurului. Nu ne mai grabim cu vorba, ci ne om baza numai pe fapte. Zodiile vor pune asadar accentul pe lucruri practice si pe principiul ca indiferent ce au sau cat au – este doar al lor si nimeni nu-l poate lua!

7 Mai – Venus (Berbec) cuadratura Saturn (Capricorn)

O putere fantastica si un bagaj imens de energii. Zodiile vor incepe un nou capitol in raport cu ceilalti, bazat mai putin pe considerente practice sau materiale. Este momentul de a gasi alte fundatii pe care sa relationam. Nativii singuri isi pot intemeia noi relatii.

8 Mai – Mercur conjunct Uranus (Taur)

Idei originale de a scoate profit, oportunitati si provocari. Se pot face bani frumosi in aceasta perioada, date fiind originalitatea si progresul nativilor. Asadar, va fi o perioada cu bani, dar si una in care zodiile se pot stabiliza financiar pe termen lung. Este nevoie insa nevoie de multa organizare in agenda profesionala.

9 Mai Venus (Berbec) trigon Jupiter (Sagetator) si Venus (Berbec) careu Pluto (Capricorn):

Plus de noutate in vietile nativilor, dar si tensiuni. Astfel, vor fi puse la incercare relatiile dintre persoane care vin din medii sociale si profesionale diferite, motiv pentru care este important psa intelegem ce ne leaga de aceste persoane.

Din 15 Mai – Venus in Taur

Venus in Taur aduce multe oportunitati de ordin financiar. Si la nivel sentimental se intrevede o perioada buna pentru a investi in fundatia relatiilor noastre si a aduce un aport mai ridicat la bunul lor mers.

16 Mai – Mercur (Taur) trigon Saturn (Capricorn) si intrarea lui Marte in Rac

Implicarea nativilor in noi initiative profesionale, dar si un plus de romantism si afectivitate in raport cu ceilalti.

18 Mai – Mercur (Taur) trigon Pluto (Capricorn) si Venus conjuncta Uranus in Taur

Vom avea capacitatea de a persevera in planurile initiate si de a realiza ceea ce am creionat in minte. Conjunctia dintre Venus si Uranus poate inchega suprinzator de mult relatiile de cuplu.

21 Mai – Mercur intra in Gemeni

O comunicare mai deschisa, nativii vor fi mai volubili in exprimare, ne vom adapta usor discursul in functie de interlocutor. Suntem in miezul lucrurilor in aceasta perioada, ceea ce ne confera capacitatea de lega relatii de perspectiva si lucrative pe viitor.

29 Mai Mercur (Gemeni) careu Neptun (Pesti)

In cursul zilei de 29, simtim influenta aspectului tensionat de careu dintre Mercur din semnul Gemenilor si Neptun din Pesti. Exista riscul asadar sa fim pagubiti ori sa avem de-a face cu persoane care ar putea incerca sa ne vanda promisiuni.

30 Mai – Mercur (Gemeni) opozitie Jupiter (Sagetator)

Ziua de 30 se distinge prin aspectul tensionat de opozitie care se traseaza de la doua planete aflate in domiciliu, Mercur din semnul Gemenilor si Jupiter din cel al Sagetatorului. De asemenea, daca vrem sa depunem un dosar pentru o finantare, se recomanda sa verificam cu mare atentie daca avem toate actele care sunt solicitate.

31 Mai Venus (Taur) trigon Saturn (Capricorn)

Vorbim aici despre Venus din Taur si Saturn din Capricorn care creeaza climatul astral necesar pentru a stabili relatii de durata cu persoane care au interese financiare comune sau care isi doresc la fel de multa stabilitate ca noi. Relatii de iubire sau de afaceri, cert este ca ne uneste accentul pe chestiunile palpabile si nu abstracte.

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie