Horoscop Azi

Cele mai bune sotii din zodiac

Bărbații care sunt fericiți într-o relație vor avea tendința să spună că soția lor este cea mai bună. Indiferent de culoarea ochilor, a părului, înălțimea sau zodia partenerei lui de viață. O relație în care guvernează iubirea clar nu trebuie să țină cont exclusiv de aceste aspecte.

Totuși, astele ne avertizează întotdeauna și ne dau indicații cum putem să ne facem viața de cuplu mai ușoară. Influențele astrale susțin că numai 5 zodii din 12 pot fi numite -cele mai bune soții-.

Vezi în articol care sunt aceste zodii și de ce sunt ele considerate soțiile perfecte!

Taur – În ciuda faptului că este o zodie foarte energică și simte mereu nevoia de schimbate în viața ei, femeia Taur este cea mai bună soție din zodiac. Chiar dacă este o fire perfecționistă și vrea mereu ca totul să iasă ca la carte, acest nativ nu are tendința să își sâcâie partenerul de viață.

Nu este genul de femeie care să stea mereu la cratiță, dar nici nu se eschivează atunci când intră în bucătărie. Îi plac aventurile și mereu o să te simți bine alături de ea într-o vacanță în doi. Energia și pofta ei de viață sunt molipsitoare și o să te facă să nu te plictisești niciodată. Copiii voștri vor fi răsfățați cu măsură, pentru că Taurul își dorește să aibă moștenitori educați cu care să se mândrească.

Fecioară – Femeia din zodia Fecioarei este destul de greu de înțeles. Totuși, dacă îi acorzi timp și spațiu o să ajungi să o adori, iar ea te va prețui mai mult ca pe orice. Este foarte grijulie și nu îi place să știe că partenerul ei se expune oricărui tip de pericol.

Este foarte familistă și ar putea să stea zile întregi în casă alături de soțul ei fără să simtă nevoia să iasă afară. Soțul ei se va transforma în punctul ei de interes și nimic altceva nu va mai conta. Este gata oricând să renunțe la orice pentru partenerul de viață.

Scorpion – Scorpionul este cea mai devotată zodie. Nu de puține ori se lasă pe ea pe ultimul plan ca să își știe familia bine și în siguranță. Are foarte mare grijă de soțul ei și îi satisface toate dorințele. Totuși, uneori partenerul de viață poate să profite de bunătatea ei, dar Scorpionul nu este o zodie naivă și răstoarnă situația în avantajul ei.

Nu există o zodie mai sinceră și mai familistă ca Scorpionul. Adoră vacanțele cu întreaga familie în care să facă o mulțime de poze cu care să se laude pe rețelele de socializare.

Balanță – Balanțele nu sunt cele mai familiste zodii, dar îl fac pe partener să se simtă foarte bine și să nu ducă lipsă de nimic. Sunt foarte spontane și nu spun niciodată NU unei ieșiri neprogramate în miez de noapte sau unei vacanțe extravagante.

Nu o să te plictisești absolut deloc cu o soție Balanță și nici măcar nu o să simți că ești constrâns de relație. Adoră ieșirile cu gașca de prieteni și serile nebune!

Vărsător – Femeia Vărsător este puternică și inteligentă. Singurul lucru pe care nu îl suportă într-o relație este minciuna. Vărsătorul este o zodie care preferă să spună lucrurilor pe nume chiar dacă riscă să deranjeze pe moment.

Totuși, dacă ești într-o relație cu acest nativ, nu trebuie să îți faci probleme că sentimentele sunt false sau că auzi cuvinte frumoase doar de complezență!