Horoscop Azi

3 zodii de femei care devin mai frumoase dupa 40 de ani

Frumusetea este un atu cu care nu toate femeile se nasc. Se mai spune insa ca frumusetea ar fi si o atitudine, o stare de spirit. Acest gen de frumusete o dobandesc o serie de femei care par sa infloreasca dupa o anumita varsta, in general cam dupa 40 de ani.

Care sunt norocoasele? Ei bine, femeile care devin mai frumoase dupa ce au trecut de prima tinerete sunt nascute in urmatoarele 3 zodii:

Sagetator

Femeia nascuta in aceasta zodie parca prinde aripi dupa 40 de ani. Intinereste efectiv fizic, devine mult mai expresiva, iar simtul umorului creste parca odata cu varsta si reuseste sa se faca si mai placuta decat era la 20 de ani. Nu e de mirare ca atrage atentia asupra ei fara sa faca nimic in schimb. Practic, la 40 de ani nu da semne de imbatranire, ci zici ca e din nou adolescenta. Se imbraca si se poarta ca o pustoaica, iar copiii a caror mama este se vor bucura nespus, caci o vor vedea ca pe o colega/prietena.

Fecioara

Nu vei stii niciodata care este varsta adevarata a nativei din Fecioara. Stie sa disimuleze, dar in acelasi timp stie si cum sa se mentina tanara. E mereu activa, plina de viata si parca neobosita, cei de varsta ei invidiind-o pentru vitalitatea de care da dovada. 40 de ani este varsta la care infloreste, la care parca tenul ei devine mai neted ca niciodata, nici urma de riduri, iar semnele trecerii timpului nu se vad nici pe trup, fiind intr-o forma maxima. Intelepciunea o ajuta, de asemenea, sa se dezvolte frumos si psihic.

Scorpion

Femeia Scorpion este printre campioanele frumusetii la varsta a doua. Practic, ea arata bine la orice varsta, dar parca acum stie si mai bine sa isi etaleze calitatile fizice si intelectuale. Pentru ea, aspectul conteaza foarte mult, motiv pentru care va face tot ce-i sta in putinta pentru a arata bine, mai ales dupa 40 de ani, cand simte ca timpul incepe sa isi spuna cuvantul asupra fizicului sau. Devine o adevarata experta intr-ale seductiei, folosind diverse artificii pentru a se face dorita.