Horoscop Azi

Adevăratele motive pentru care însoţitorii de zbor întâmpină pasagerii

De obicei, la urcarea în avion ești întâmpinată de unul sau doi însoțitori de zbor cu un zâmbet larg, dar se pare că ei au motive serioase de a face acest lucru fără să pară că se plictisesc.

Descoperă acum ce află însoțitorii de zbor în fiecare moment când se uită la tine.

1. Forma fizică

Un însoțitor de zbor va remarca și va ține minte dacă ești într-o formă fizică bună sau nu, deoarece pe parcursul zborului s-ar putea să aibă nevoie de tine. Cazurile în care ai putea interveni sunt când este nevoie de cineva puternic pentru calmarea unui pasager agitat sau în cazul puțin probabil al unei evacuări de urgență.

2. Starea de ebrietate

Un pasager băut va da mult de furcă însoțitorilor de zbor prin comportamentul lui neadecvat și îi va face pe ceilalți pasageri să nu se simtă foarte bine din cauza mirosului pregnant. În plus, această persoană nu poate fi de nici un ajutor în cazul unui accident, ba chiar poate fi motivul împiedicării evacuării la timp.

3. Sănătatea

Nimeni nu-și dorește să răcească în timpul unui zbor, când toți pasagerii călătoresc într-un spațiu restrâns timp de mai multe ore, ceea ce facilitează contactarea virușilor. Un însoțitor de zbor a dezvăluit că dacă ești prea palidă, strănuți sau tușești, ți se poate anula dreptul la zbor, chiar dacă, în mod normal, biletul tău este plătit la timp, chek-in-ul făcut și totul părea a fi în regulă.

4. Prezența unui coleg de breaslă

Însoțitorii de zbor încearcă să își dea seama dacă au vreun coleg de breaslă printre pasageri, deoarece aceștia știu cum să se comporte în cazuri de urgență, știu cum să acorde primul ajutor la nevoie și au spirit de echipă. Ajutorul acestor persoane va fi foarte apreciat.

5. Aerofobia

Este foarte important pentru însoțitorii de zbor să știe ce pasageri se tem de zborul cu avionul, ca în timpul călătoriei să le ofere acestora mai multă atenție, să-i încurajeze și să îi ajute cu un pahar de apă sau mască de oxigen, dacă este nevoie.

6. Caracteristici fizice

Există două motive principale pentru a ochi din start persoanele cu nevoi speciale. În primul rând, persoanele cu handicap nu pot ocupa locurile de lângă ieșirile de urgență, deoarece le va fi mult mai greu să deschidă ușa în caz de nevoie și ar putea bloca ieșirea altor pasageri. În al doilea rând, aceste persoane au nevoie de mai multă atenție și însoțitorii de zbor trebuie să se asigure că ele nu sunt uitate în cazul unei evacuări.

7. Bagaje mari

O persoană care vine cu un bagaj de mână la limita dimensiunii permise poate cauza întârzierea decolării, deoarece durează mai mult găsirea unui spațiu adecvat pentru el. În plus, adesea, pasagerii încearcă să-și pună bagajele în locurile altor persoane, ceea ce cauzează un pic de haos printre cei prezenți în aeronavă, iar un bagaj mare, plasat necorespunzător, poate cădea din compartiment în cazul unor turbulențe.