Horoscop Azi

Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină din 19 februarie 2019

Luna Plină de pe 19 februarie 2019 influențează absolut toate zodiile.

Este un este un prilej de evaluare a situațiilor din viața noastră de care nu suntem pe deplin mulțumiți și un moment bun să scăpăm de lucrurile care ne trag în jos împiedicându-ne evoluția.

BERBEC

Luna Plină de pe 19 februarie 2019 favorizează apariția unor stări organice neplăcute, din fericire de scurtă durată.

TAUR

Luna Plină în Fecioară vă imprimă un pragmatism, dar și o anume rigiditate în relațiile afective cu copiii/cu părinții. Cuvintele-cheie ale momentului vor fi interesul, echilibrul, pragmatismul, premise mai puțin romantice, care vă vor împiedica să vă cufundați în divagații fără rost.

GEMENI

Luna Plină în Fecioară ar putea indica un aspect critic, șubred cu privire la o chestiune administrativă sau organizatorică de natură casnică/domestică.

RAC

Luna Plină de pe 19 februarie 2019 ar putea permite reașezări de intenții prin aflarea și valorificarea unor informații. Posibile deplasări cu scop precis, inițiate pentru a rezolva ceva în plan administrativ.

LEU

Trebuie să strângeți documente, dovezi pentru a vi se recunoaște un drept bănesc (salariu, indemnizație, pensie etc). Luna Plină de pe 19 februarie 2019 va veni cu un reper sau cu o etapă în rezolvarea demersurilor voastre.

FECIOARĂ

Luna Plină de pe 19 februarie 2019 se produce în semnul vostru zodiacal. Odată cu acest aspect al Lunii, va avea loc o etapă de împlinire sau un reper față de care o serie de factori vor apărea într-o lumină nouă, utilă pentru viitorul an.

BALANȚĂ

Luna Plină în Fecioară, din 19 februarie, are darul să introducă o necesară nuanță de stabilitate și măsură în felul de abordare a unei afecțiuni trupești sau sufletești.

SCORPION

Luna Plină de pe 19 februarie va accentua nevoia de cooperare și pragmatism între voi și apropiații voștri.

SĂGETĂTOR

Acest aspect al Lunii vă va ajuta să vă ocupați cu calm, metodă și răbdare de viața voastră publică și/sau profesională.

CAPRICORN

Luna Plină de pe 19 februarie 2019 va influența, în cazul vostru, mai cu seamă sectorul profesional. În acest sector, interesul material și pragmatismul vor fi la cote mari, influențându-vă opțiunile și viziunea de ansamblu și sărăcindu-vă de sevă și valoare principiile morale, culturale, spirituale.

VĂRSĂTOR

Zilele acestea, depuneți eforturi să vă stabilizați din punct de vedere financiar, prin obținerea unei susțineri materiale. Luna Plină în Fecioară va opera în acest sector și va pune în evidență niște realități de care trebuie să țineți cont.

PEȘTI

Luna Plină în Fecioară favorizează comunicarea între partenerii de cuplu. Este vorba despre un dialog profitabil, bazat pe logică și rațiune într-o problema de familie.