Horoscop Azi

Îţi este loial pe viaţă sau eşti doar ceva trecător? Cât timp te iubește în funcţie de zodie

Dacă ai intrat într-o nouă relaţie şi nu eşti sigur de sentimentele sau intenţiile partenerului, astrologii te pot ajuta. Iată zodiile care îţi rămân loiale o viaţă întreagă:

BERBEC: Când decizi să intri într-o relație, te implici cu totul în ea. Nu ești genul de persoană care să se folosească de întâlniri doar pentru a-și satisface nevoile trupești sau pentru a nu rămâne singur. Cel mai probabil te vei îndrăgosti doar o dată în timpul vieții pentru că ești genul de persoană care nu se grăbește în a face o asemenea alegere.

TAUR: Ești un romantic incurabil, ceea ce înseamnă că probabil te simți ca și cum te-ai îndrăgosti de cineva nou în fiecare zi. Te vei îndrăgosti de două ori de-a lungul vieții tale: o dată când ești tânăr și naiv, iar a doua oară când ești gata să îți deschizi inima să iubești din nou, iar atunci vei ști că e pentru totdeauna.

GEMENI: Deşi ai o inimă mare, nu reușești să oferi iubire în doze sănătoase atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Te pricepi mult mai bine să începi lucrurile decât să le sfârșești. Așa că, doar pentru că spui că iubești pe cineva, nu înseamnă neapărat că te vezi cu acea persoană pentru totdeauna. Astfel, e cel mai probabil să te îndrăgostești de patru ori în timpul vieții tale. Când spui “pentru totdeauna” înseamnă, de obicei, până te plictisești.

RAC: Te vei îndrăgosti de două ori în timpul vieții tale, dar după ce se încheie prima relație e important să nu te învinovățești. Iubirea ta nu se poate estima într-o perioadă de timp. Tu ești vrednic de o mare dragoste și o vei găsi din nou, dar numai după ce vei învăța să te iubești și să crezi că cineva merită iubirea ta sinceră.

LEU: Dacă ești tânăr, ești total dedicat distracției și vrei să îți faci cât mai multe amintiri. Prima dragoste nu a durat atât de mult, pentru că, în goana permanentă după atenție, ai vrut să încerci ceva nou. Totuși, te vei îndrăgosti de două ori în timpul vieții tale.

A doua oară, vei fi mai matur și vei ști cu adevărat ce cauţi într-un partener. Deci, relația ta va fi mult mai puternică și va avea potențialul de a dura foarte mult timp.

FECIOARA: Chiar dacă te vei îndrăgosti în adevăratul sens al cuvântului doar o singură dată în viața ta, ești hotărât să faci acea relație să funcționeze. Ești pregătit să iubești o sigură persoană întreaga viață. Pentru tine, dragostea înseamnă implicare totală. Nu ești genul de persoană care să renunțe cu ușurință la un anumit lucru, iar dragostea nu este excepția.

BALANŢA: Poate vei avea parte de iubiri trecătoare, dar nu lăsa asta să te convingă că nu ești capabil să iubești. De fapt, ai tendința de a oferi cel mai mult – dacă nu chiar tot – în numele iubirii pentru partenerul ales.

De fiecare dată când te îndrăgostești de cineva nou, învață să fii mai puternic și mai sigur de ceea ce îți dorești pentru a face ca relația să dureze mai multă vreme.

SCORPION: Ești proprietarul unei inimi pline de pasiune, dar refuzi să dai cuiva cheia spre ea. Probabil că te vei îndrăgosti de trei ori în viața ta. Prima dată vei fi gata să îți dai inima celui care o cere.

A doua oară, vei încerca să repari inima ce ți-a fost zdrobită, dar vrei să dovedești că poți iubi din nou. A treia oară ești puțin mai precaut, dar știi că uneori dragostea înseamnă să faci copii duplicate ale cheii spre inima ta: una pentru tine și una pentru partenerul tău.

SĂGETĂTOR: Ideea de a te îndrăgosti și de a împărtăși întreaga viață cu o persoană te poate panica, așa că încerci să rămâi distant, cel puțin până când vei ști ce vrei. Asta nu înseamnă că nu ești un adept al acestui sentiment. De fapt, iubești din tot sufletul, dar în cele mai multe cazuri nu știi cum să gestionezi aceste sentimente, așa că preferi să închei relațiile.

CAPRICORN: Ești genul de persoană care știe ce vrea și face tot ce îi stă în puetere pentru a obține acel lucru. Atunci când investești sentimente într-o persoană, vei lupta pentru ca ea să rămână lângă tine. Acesta este și motivul pentru care te vei îndrăgosti o singură dată.

VĂRSĂTOR: Te vei îndrăgosti de două ori în viața ta. Prima dată s-ar putea să nu știi cu adevărat ce vrei, dar gândul de a începe ceva nou și necunoscut este palpitant și puțin înfricoșător. Când te îndrăgostești a doua oară, îți dorești cu adevărat o relație puternică.

Din punctul tău de vedere, a fi îndrăgostit înseamnă să dorești să îți cunoști partenerul la fel de bine cum te cunoști pe tine însuți.

PEŞTI: Te vei îndrăgosti doar o singură dată în viața ta, dar dragostea aceea va fi mult mai intensă și mai vibrantă decât s-a văzut vreodată. S-ar putea să iei lucrurile treptat când vine vorba de dragoste, dar ești foarte încrezător în tine când știi că partenerul ales îți va fi alături pentru totdeauna.