Horoscop Azi

Greșeala majoră pe care o face in dragoste fiecare zodie, Peștii își aleg o persoană alături de care…

1. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Îți distrugi viața pierzându-te în negativitate. Firea ta aprinsă și încăpățânată te va băga în multe probleme. Uneori, oamenii nu vor vrea să facă parte din lumea ta negativă.

2. Taur (20 aprilie, 21 mai)

Îți distrugi viața netrăind-o la maxim. Simți nevoia să controlezi totul și pe toți din viața ta, iar când lucrurile nu merg așa cum ai plănuit, te răzbuni pe oamenii la care ții. Învață să te bucuri de situațiile neprevăzute, care fac viața palpitantă.

3. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Îți distrugi viața mulțumindu-te cu puțin. Te mulțumești cu puțin în dragoste fiindcă nu știi sigur ce vrei, te mulțumești cu puțin în carieră fiindcă ți-e frică de schimbare. Fiindcă ești așa indecis, îi târăști și pe alții în confuzia ta și poți răni oameni foarte buni. Când găsești persoana pe care știi că o vrei în viața ta, nu-i da motive să plece.

4. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Îți distrugi viața punându-i pe alții înaintea ta. Ești un carusel emoțional și te pierzi ușor în ce simți pentru oameni.

Uneori crezi că ai întâlnit persoana potrivită și o pui pe ea înaintea ta, iubind-o puțin mai mult decât e nevoie. Ai grijă să nu te pierzi pe tine în timp ce iubești.

5. Leu (23 iulie – 22 august)

Îți distrugi viața închizându-te în tine și ascunzându-ți emoțiile, crezând că vulnerabilitatea e un semn de slăbiciune. Să negi că ai emoții te face însă slab.

6. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Îți distrugi viața fiind prea aspru cu tine. Îi faci pe alții o prioritate și ești primul care te critică. Ești cel mai rău dușman al tău.

7. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Îți distrugi viața încercând prea tare să le faci altora pe plac fără să te întrebi ce vrei și de ce ai nevoie. Fiindcă ești bun, oamenii profită de tine.

8. Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Îți distrugi viața crezând că nu meriți dragoste și că ți-e mai bine singur. E greu să se înțeleagă lumea cu tine, fiindcă ești extrem de încăpățânat și nu ierți ușor. Ești puțin egoist și-i rănești pe cei care țin la tine.

9. Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Frica îți distruge viața. Ți-e frică să nu eșuezi, așa că nu faci nimic și rămâi pe loc.

10. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Îți distrugi viața crezând că aceasta e o competiție și punând presiune pe tine în loc să te bucuri de călătorie. Nu uita să încetinești, ca să nu ratezi lucrurile mai importante decât scopurile.

11. Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Îți distrugi viața lăsându-ți trecutul să-ți influențeze viitorul. Nu te ierți pentru trecutul tău și cari mereu un bagaj inutil.

12. Pești (19 februarie – 20 martie)

Îți distrugi viața alegând pe cine nu trebuie. Alegi oameni și situații toxice. Te rănești crezând că meriți să suferi.