Horoscop Azi

Cele 3 zodii de femei care au un caracter urât și te calcă mereu în picioare…

Răutatea femeilor este influențată, se pare, într-o măsură destul de mare de semnul zodiacal sub care s-au născut. Te invit să descoperi în articol un top al zodiilor feminine care se evidențiază printr-un caracter mai dificil, ca să nu spunem urât .

1. Berbec

Femeile născute în această zodie se remarcă prin impulsivitate și agresivitate. Acestea se enervează foarte repede, pun etichete pe oameni fără să îi cunoască și se contrazic mereu ,chiar dacă nu au dreptate. Competitivitatea și frustrarea ating cote maxime, iar răbdarea nu este deloc punctul forte al femeilor născute în Berbec, de aceea și modul în care sunt percepute este că ar avea un caracter urât, scrie antena3.ro

2. Taur

Cele născute în zodia Taur doresc mereu să pară ceea ce nu sunt, își creează o imagine diferită doar ca să facă o impresie bună. Încearcă să își ascundă punctele slabe cu orice preț, fiind invidioase pe cei din jur. Se simt des amenințate și nu vor ezita să preia controlul asupra situației, chiar dacă nu este cazul.

3. Scorpion

Ceea ce le caracterizează pe femeile din zodia Scorpion este asertivitatea. Dacă lucrurile nu merg așa cum trebuie, se supără foarte tare. În ciuda reprezentării de ființă agresivă, așa cum este scorpionul, nativele nu atacă. Vorbesc mult, fac puțin și nu acționează pe moment, chiar dacă se enervează. Nepăsarea față de cei din jur le face să fie în topul zodiilor feminine cu un caracter urât.