Horoscop Azi

Adevăruri despre semnul zodiacal Gemeni, pe care trebuie să le cunoști

Există 12 semne zodiacale și fiecare are ceva unic. Gemeni este un semn zodiacal foarte interesant, așa că îți recomand să citești acest articol, vei afla multe noutăți.

Gemenii simbolizează gemenii

Când te uiți la simbolul Gemenilor, ai putea crede că arată ca o cifră romană II.

În realitate, acest simbol este reprezentativ pentru gemeni.

Cine sunt gemenii?

Cei doi gemeni în cauză, erau cunoscuți sub numele de Castor și Pollux. Ei erau copiii lui Leda, căsătorită cu regele Tyndareus, dar sedusă de Zeus. Părinții fiecăruia rămân un mister.

Gemenii au fost inseparabili, până când Castor a murit în luptă. Pollux nu a putut suporta să trăiască fără fratele său și și-a luat viața. Zeus a recunoscut dragostea pentru ei și i-a pus împreună, printre stele, pentru veșnicie.

Gemenii sunt foarte sociabili

Gemenii sunt seme de aer. Ca atare, acești localnici energici se bucură să se înconjoare cu prieteni și membri ai familiei.

Socializarea este esențială pentru sănătatea unui nativ Gemeni. Ei prosperă prin înțelepciunea și comunicarea rapidă.

Ei trebuie să fie stimulați la nivel mental, în orice moment. Cei mai buni prieteni ai unui Geamăn vor fi cei care pot ține pasul cu el. Gemenii vor căuta oameni care le pot provoca intelectul.

Zodia Gemeni caută carierele dedicate mentalului

Aerul este elementul asociat cu mintea. Gemenii sunt grijulii și posedă o sursă nesfârșită de energie mentală.

Ei au nevoie de un bun punct de pornire. Gemenii nu trebuie niciodată să se plictisească, căci fiind inactivi, se vor simți inutili.

Acești oameni vor excela în orice carieră care implică comunicarea și munca cu oamenii.

Pot fi calzi și reci
Există o dualitate în Gemeni care poate face ca un nativ să pară un pic ciudat și chiar nebun.

Prindeți un Gemeni într-o zi proastă? S-ar putea să regret să inițiezi o conversație. Acești localnici sunt stăpâni de spirit și nu se pot opri când vine vorba de luptă.

Această instabilitate poate face prietenii și familia să creadă că nativul are probleme. În realitate, nativul Gemeni așa se comportă.

Gemenii nu greșesc niciodată

Sau așa cred ei.

Dacă intrii într-un argument cu un Geamăn, poți simți că ești într-o bătălie nebună. El va face tot ce îi stă în putință pentru a te asigura că știi că greșești și că el are dreptate.
Pot fi un pic nesiguri

Un nativ Gemeni pune mai multă energie în viața sa mentală decât în viața fizică. Acest lucru îi poate determina să-și sacrifice organizația.

Gemenii pun mintea înaintea inimii

Gemenii nu se îndrăgostesc ușor.

Un Geamăn este interesat mai degrabă de intelect, decât de inimă. Dacă te întâlnești cu un Geamăn, nu te poți aștepta ca el să-și mărturisească imediat dragostea. Este nevoie de timp pentru asta.