Horoscop Azi

Zodiile cu puteri paranormale

Afla daca te numeri printre zodiile cu abilitati speciale!

Zodiile de apa sunt cele mai profunde, mistice, religioase dintre cele 12, inzestrate cu un al saselea simt de invidiat. Chiar daca nu crezi in supranatural si ti-ai neglijat aceste abilitati speciale, ele exista si pot fi trezite la viata oricand.

Scorpion

Puternic emotionala, dominata de sentimente, energie ta interioara este speciala, covarsitoare, uneori te copleseste pana si pe tine. Ai un foc ascuns adanc in sufletul tau, care-ti lumineaza calea spre sufletele altor oameni.

Uneori le incalzesti inimile, alteori le parjolesti. Enigmatica, te atrag misterele si te fascineaza ocultismul. Puterile tale supranaturale sunt pozitive sau negative, in functie de suferintele sau bucuriile pe care ti le aduc cei din jur.

Scorpionii pot atrage binele in viata lor, dar pot in aceeasi masura sa distruga fara mila obstacolele din cale sau sa te vrajeasca iremediabil, invaluindu-te in mrejele lor.

Esti extrem de receptiva la semnalele pe care le primesti din Univers si de la alti oameni. Daca-ti pui in minte, scoti la iveala orice minciuna si orice adevar.

Trebuie sa inveti sa-ti tii in frau imaginatia, caci uneori ea te indeparteaza de lumea reala.

Rac

Sensibilitatea te ajuta sa percepi emotiile din spatele cuvintelor, fie ele chiar si nerostite. Puterile tale magice sunt multe, la fel disponibilitatea sufleteasca, ai nevoie doar de timp si ajutor ca sa le descoperi si sa le cizelezi.

Cand te simti in siguranta, linistita, in apele tale, poti deslusi orice secret. Nu degeaba multi clarvazatori si specialisti in arta divinatiei sunt Raci.

Te pasioneaza lucrurile pe care nu le intelegi, adori sa dezlegi mistere, sa deslusesti aparente si esti intr-o permanenta cautare de raspunsuri.

Uneori exagerezi si gasesti substraturi chiar si acolo unde ele nu exista.

In plus, ai harul de a oferi celor din jur exact acele lucruri de care au nevoie: un umar pe care sa planga, o mana care sa-i ghideze. Cand te intalnesc, unii oameni au impresia ca te cunosc de-o viata.

La randul tau, ai frecvent senzatia de deja vu si nu de putine ori se petrec lucrurile intocmai dupa cum le-ai prezis.

Pesti

Daca iti cultivi energiile extrasenzoriale, cu rabdare si studiu, ele te pot ajuta sa-ti schimbi viata.

Se stie ca dintre toate zodiile, Pestii, dominati de Neptun, astrul spiritualitatii, au o aplecare speciala catre misticism, ei percep vibratiile din lumea aceasta, cat si din cea de dincolo.

Ai vise premonitorii, puteri telepatice si lasi impresia ca stii cu exactitate ce urmeaza sa se intample sau gandesc ceilalti, de parca ai fi in mintea si in pielea lor.

Ai convingerea ca orice lucru se poate implini, daca ti-l doresti cu destula tarie. Rugaciunea este importanta pentru tine, la fel si meditatia, te ajuta sa te regasesti, iti dau putere, te calauzesc.

Te pasioneaza istoria religiilor si toate caile de comunicare cu divinitatea. De multe ori Pestii devin preoti, calugari, terapeuti, dornici de a-i tamadui pe ceilalti, alinandu-le suferintele sufletesti si trupesti.