Horoscop Azi

Care sunt talentele ascunse ale fiecărei zodii

Venus, patroana artei, a dăruit fiecări zodii un talent sau manifestare artistică specifică. În ce formă se manifestă aceasta în cazul tău?

Berbec: Cel mai bine te pricepi la dans. Ceva din focul tău interior se exprimă foarte bine în mişcări. Sau, dacă artele marţiale sunt tot artă, e una care te atrage.

Taur: Eşti o artistă înăscută. Nu contează că e vorba de muzică sau artă plastică, arta culinară sau cea vestimentară. Ai un gust rafinat care se manifestă în multe moduri.

Gemeni: Arta în care tu eşti maestră se numeşte arta conversaţiei. „Ai cuvintele la tine”, cum se spune, şi te pricepi să te exprimi într-un mod artistic.

Rac: Pentru tine orice artă este accesibilă, datorită receptivităţii cu care eşti înzestrată. E suficient să te înrepţi către ea şi o vei reflecta cu acurateţe şi sensibilitate.

Leu: Eşti născută pentru arta teatrală. Ai dramatismul în sânge şi pari făcută special pentru scenă şi luminile rampei.

Fecioară: Specialitatea ta sunt artele manuale. Poţi crea miniaturi delicate, veşminte cu podoabe minuţios brodate, dar şi arta jurnalistică sau a condeiului.

Balanţă: Guvernată de însăşi patroala artelor, Venus, eşti talentată şi înzestrată din start pentru artă, în special pentru muzică, poezie sau artă derorativă.

Scorpion: Indiferent de arta în care îţi place să îţi exersezi talentele, ceea ce rămâne specific zodiei tale sunt artele oculte sau arta amorului pasional.

Săgetător: Arta oratorică şi cea a persuasiunii sunt înzestrările tale native. Poţi fascina audienţa odată ce te porneşti. Artele vizuale îţi sunt iarăşi specifice.

Capricorn: Eşti înzestrată cu tenacitatea de a duce la perfecţiune o artă, oricare ar fi ea. Poate că ai trac pe scenă, dar ai avantajul experienţei şi al antrenamentului perseverent.

Vărsător: Arta pentru care eşti tu făcută nu s-a inventat încă. Eşti cu un pas înainte şi e posibil să inventezi un nou curent în arta în care să te manifeşti.

Peşti: Eşti maestră în arta ocultă a dăruirii de sine. În felul acesta, în orice domeniu artistic doreşti să te exprimi, îl vei încărca cu vibraţiile sufletului tău şi în vei înnobila cu o dăruire vecină cu sacrificiul.