Horoscop Azi

Cele mai frumoase femei din zodiac

Oare care sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului? Studiile mai multor reviste de modă spun că zodia cu cele mai frumoase femei este cea a Leului, în timp ce astrologii spun că femeile Vărsător și cele din Balanță sunt deținătoarele titlului.

Alte topuri întocmite de bărbați spun că cele mai atractive femei sunt născute în zodia Scorpionului,în cea a Peștilor și a Săgetătorului.

Însă fiecare zodie are ceva special,care le pune în evidență pe reprezentantele sale,căci până la urmă frumusețea stă în ochii celui care privește. Iată cu ce frumuseți se mândrește fiecare zodie și care sunt trăsăturile care le pun în evidență.

Berbec

Femeile din această zodie sunt frumoase prin atitudine,au un caracter puternic și un farmec care atrage ca un magnet. Sub acest semn s-au născut acrtrița Reese Whiterspoon,patinatoarea Tatiana Navka,dar și acrtița Emma Watson.

Taur

Femeile din această zodie sunt mereu în pas cu moda și au mereu grijă să fie aranjate,de aceea atrag întotdeauna privirile. Dau dovadă de bun gust și au un farmec personal aparte.

Aceste femei au,de regulă,ochi foarte frumoși. Printre frumoasele acestui semn se numără actrițele Megan Fox,Penelope Cruz și Jessica Alba.

Gemeni

Își schimbă atât de des lookul încât niciodată nu o să te plictisești lângă o asemenea femeie. Știu să se pună în valoare și nu trec niciodată neobservate. Sunt seducătoare și pasionale. Angelina Jolie,Nicole Kidman,Marylin Monroe s-au născut în această zodie.

Rac

Delicate,senzuale,feminine:sunt femeile din zodia Racului. Au un zâmbet cuceritor și știu cum să se facă iubite. Cântărețele Lana del Rey și Cheryl Crow sunt printre frumoasele care s-au născut sub acest semnzodiacal.

Leu

Frumusețea lor vine din interior,căci sunt femei extreme de puternice,dar și sufletiste. Sunt șarmante și frumoase,de aceea au foarte mulți pretendenți. Se hrănesc din admirația celorlalte persoane.

Printre cele mai interesante femei ale acestei zodii se numără Sandra Bullock,Charlize Theron,Jennifer Lopez.

Fecioară

Sophia Loren,Cameron Diaz,Salma Hayek au în comun zodia Fecioarei. Au un magnetism aparte și au bun gust. Sunt pasionale,le place să fie în pas cu moda și au întotdeauna o imagine impecabilă.

Au trăsături delicate și nu au nevoie de machiaj ca să se pună în valoare,căci au o frumusețe naturală.

Balanță

Romantice și atractive,știu cum să atragă atenția asupra lor,căci stăpânesc foarte bine arta seducției. Sunt firi artistice,ceea ce le face misterioase și râvnite de mulți bărbați. Monica Belluci,Kate Winslet,Catherine Zeta Jones sunt Balanțe autentice.

Scorpion

Le place să fie în central atenției,iar punctul lor forte este privirea foarte seducătoare. Le place să pună bărbații pe jar. Știu să fie și romantice,dar și frumoase. Demi Moore,Sophie Marceau și Julia Roberts s-au născut în această zodie.

Săgetător

Unele dintre cele mai senzuale femei ale zodiacului,carismatice și senzuale sunt reprezentantele zodiei Săgetătorului. Îi place aventura,de aceea îi plac bărbații energici.

Au un corp de invidiat,căci se numără printre reprezentantele zodiacului care adoră să facă sport. Scarlett Johansson,Milla Jovovich și Taylor Swift s-au născut în acest semn zodiacal.

Capricorn

Au stil și sunt foarte elegante,așa că rar le vezi îmbrăcate în haine sport. Atrage prin atitudine,îi place să fie curtată și să își pună în valoaare calitățile.

Își schimbă destul de des coafura și stilul vestimentar. Vanessa Paradis,Marlene Dietrich și Kate Moss sunt născute în această zodie.

Vărsător

Înalte,cu un zâmbet frumos și cu trăsături delicate sunt femeile Vărsător. Sunt și originale,de aceea de multe ori dau tonul în modă. Uneori,pot fi arogante,pentru că sunt foare conștiente de frumusețea, dar și de inteligența lor.

Jennifer Aniston,Natalie Imbruglia,Shakira sunt Vărsătoare fumoase și celebre.

Pești

Au o timiditateînnăscută,ceea ce le face și foarte frumoase. Au un aspect fizic foarte frumos și sunt foarte elegante. Una dintre cele mai frumoase femei de pe Glob,Elizabeth Taylor,a fost reprezentantă a acestei zodii.

Alte femei frumoase din Pești sunt Eva Herzigova și Jennifer Love Hewitt.