Horoscop Azi

Cele mai credincioase zodii

Credinţa capătă noi şi noi dimensiuni în funcţie de fiecare caracter – individ în raport cu predilecţia lui către spiritualitate sau cu educaţia primită.

În primul caz, lucrurile sunt mai puţin explicabile raţional – pur şi simplu unii dintre noi rezonăm mai coerent cu tot ce ţine de divinate sau faţă de prescipţiile religioase.

În alegerea acestui drum al credinţei în existenţa dumnezeiască, un puternic efect îl au orientarea astrelor. Iată care dintre zodii sunt cele mai credincioase:

Berbec

Cunoscuţi ca fiind mai puţin intuitivi şi mai mult raţionali, nativii din Berbec îşi fac constant calcule exacte despre tot ce îi înconjuară. Ceea ce nu se sincronizează neapărat cu profilul credinciosului care acceptă ezotericul ca pe ceva normal.

Bebercul este un semn al acţiunii şi al energiilor pământeşti, îşi va dezvolta pe parcursul vieţii mai mult intelectul decât spiritul, iar cei care sunt credincioşi ajung la această stare prin adevăruri spirituale bine conturate de mintea lor ascuţită.

Taur

Nativul din Taur se naşte cu o blândeţe specifică, apoi îşi dezvoltă involuntar un instinct al compasiunii de care foarte puţine alte semne astrale dau dovadă.

Această trăsătură îl poate face pe Taur un individ credincios, dar el nu va atinge niciodată trepte foarte înalte al credinţei, fiind de multe ori prea abstract pentru lumea credinţei.

Dar dacă Taurul alege calea credinţei cu toate resorturile sale, va fi un ucenic desăvârşit şi va încerca să înţeleagă spiritualitatea ca pe o ascensiune continuă.

Gemeni

Unul dintre cele mai credincioase semne zodiacale este chiar agitatul Gemeni. Deşi dual şi uşor dezorganizat cu viaţa lui, nativul din Gemeni are o înclinaţie nebănuită spre tot ce ţine de spiritualitate – el simte anumite lucruri pe care alţii nu le pot înţelege.

Nu simte nevoia să confrunte ştiinţa cu religia, ci reuşeşte să le îmbini în mod armonios şi autentic.

Rac

Racul este, fără doar şi poate, cel mai credincios semn zodiacal – personalitatea lui se pliază perfect pe conexiunea cu divinitatea.

Trăieşte profund orice, empatizează cu suferinţa maselor, caută adevărul absolut şi au nevoie să simtă mereu mai mult decât pot duce în mod natural.

Acest nativ al zodiacului european crede şi nu crecetează pentru că emoţiile lui sunt atât de puternice încât îi vor ghida mereu paşii.

Leu

Cei născuţi sub acest semn astral sunt foarte surprinzători când vine vorba de credinţă: uneori pot fi atât de înclinaţii spre religie încât ajung habotnici, alteori sunt foarte distnaţi de tot ce presupune teoriile spirituale.

Norocos în mod natural, Leul are un filtru de protecţie al sufletului şi al psihicului său care uneori se poate confunda şi cu o credinţă puternică, dar de cele mai multe ori se transpune în instinctele sale de vânător şi în ego-ul foarte puternic.

Fecioară

Acest semn zodiacal este acut logic, o Fecioară nu va lua niciodată o decizie din motive pur sentimentale sau psihice – scepticismul ei specific are nevoie de dovezi.

Ceea ce ar putea să însemne că o mare parte dintre Fecioare nu vor adopta credinţa ca pe o parte însemntaă din viaţa lor, fără să fie nici porniţi împotriva acestei idei sau a susţinătorilor ei.

Balanţă

Balanţa este un semn astral profund intuitiv, foarte sensibil în raport cu ceilalţi, mari consilieri şi empatici cu tot ce e în jurul lor.

Au o credinţă înnăscută pe care nu o analizează, dar nici nu o ridică pe culmi prea înalte – e credinţa care îi urmăreşte pe parcursul vieţii aşa de simplu şi într-un mod autentic încât nici el nu îşi dă seama că se încadrează în top-ul celor mai credincioase zodii.

Asta fără să fie neapărat un practicant…

Scorpion

Mai mult predispus la ocultism şi energii greu de explicat, nativul din Scorpion nu se poate numi unul dintre credincioşii zodiacului european decât poate în ultima parte a vieţii sale.

În schimb, este un adept al puterii psihice, are o intuiţie de invidiat şi crede în ceea ce numim telepatii.

Săgetător

În mod paradoxal, spiritul aventurier al Săgetătorului şi neliniştea lui sufletească îl aduce foarte aproape de credinţă şi de spiritualitate.

În acest sens, devin foarte repede idealişti, iar dacă se manifestă în lumea bisericească, de exemplu, vor fi remarcaţi pentru harul lor, pentru armonia şi sentimentul de împlinire îndreptat către ceilalţi.

Săgetătorul va crede cu toată fiinţa sa şi va face acte de binefacere ca şi cum aceasta este cea mai importantă vocaţie a lui.

Capricorn

Unul dintre cei mai puţin intuitivi, Capricornii se ghidează în viaţă pe spiritul lor acut de observare, pe raţiune, pe explicaţii ştiinţifice şi foarte clare.

Foarte puţini vor fi credincioşi, ceea ce nu înseamnă că sunt oameni răi, din contră – bunătatea lor e una specială. Doar că astrele nu le favorizează o predilecţie către spiritualitate sau domeniul religios.

Vărsător

Unul dintre cel mai credincios semnal astral, dacă nu chiar primul dintre cei cu această calitate, Vărsătorul are o conştiinţă de sine (conştiinţa propriilor acţiuni şi gânduri) greu întâlnită la alte zodii.

Creativi, vizionari, nativii din Vărsător cred şi simt o chemare spirituală profundă, iar credinţa lui nu poate fi dărâmată de către nicio teorie, de niciun posibil gând: el crede, în pofida problemelor sau piedicilor, crede şi… punct.

Peşti

Foarte sensibil şi extrem de emoţional, nativul din Peşti este foarte deschis spre credinţă, religie, spiritualitate.

Cu precizarea că Peştii nu vor confunda niciodată credinţa cu ceva misterios, ci şi-o va asuma ca pe un dat spontan, prin prisma legăturii pe care o simte cu divinitatea, cu energiile dintr-o altă dimensiune…