Horoscop Azi

Zodii care nu sunt fericite in casnicie

Descoperă care sunt zodiile sortite să rămână singure, mai jos:

Taur

Se spune că persoanele născute în această zodie au nevoie de iubire necondiționată, însă nu își asumă ceea ce își doresc de la o relație. Ba mai mult, sunt dispuși să mintă pentru a evita să spună ceea ce simt și, ba mai mult, ascund ceea ce simt ca să-și protejeze partenerul. Cu timpul, toate aceste sentimente ascunse ajung să-l facă să-şi dorească să evadeze din relaţie, să meagă acolo unde poate începe de la zero şi unde speră să fie mai bine înţeles, scrie yourtango.com.

Gemeni

Aceste persoane se concentrează, de cele mai multe ori, pe plăcerea altora, decât pe ceea ce au nevoie, fapt pentru care au dificultăți în a lua decizii. Gemenii sunt cunoscuţi pentru că adesea se îndrăgosesc de persoane care locuiesc într-un alt oraş/ţară sau care călătoresc foarte mult. Când partenerul nu este prezent, Gemenii construiesc o imagine aşa cum şi-ar dori să fie aceştia.

Vărsător

Persoanele născute în această zodie nu au nevoie să-și oficializeze relația ca să se simtă împlinit. Ba mai mult, oamenii ajung să profite de naivitatea lor, întrucât ei se atașează ușor.

Pești

Peştii trăiesc momentul şi se îndrăgostesc foarte uşor, fără a lua în considerare consecinţele. Se căsătoresc sau se ataşează de cineva incapabil să-i facă fericiţi, fără a conştientiza situaţia în care se află. Sar dintr-o relaţie în alta fără a învăţa foarte multe din experienţele trăite.