Horoscop Azi

Singurele 4 cupluri din zodiac care nu se vor despărţi niciodată

“…și au trait fericiți până la adânci bătrâneți” – o expresie atât de frumoasă și în care, din păcate, ajungem să credem tot mai puțin. În secolul vitezei, oamenii se întâlnesc, se cuplează, se îndrăgostesc și se despart cu viteza luminii.

Nimic nu pare să mai dureze ca în vremea părinților noștri. Și asta nu pentru că ar fi ceva în neregulă cu noi sau cu persoana cu care nu a mers relația. Asta pentru simplul fapt că, de cele mai multe ori, nu alegem pe cineva cu care să fim compatibili. Și astfel uităm că sufletele pereche chiar există, nu sunt un mit. Persoana perfecăt nu există, dar există persoana perfectă pentru tine.

Există unele cupluri care se completează atât de bine, care au o chimie uriașă, care știu să nu transforme o simplă discuție în contradictoriu într-un scandal de proporții uriașe. Cupluri a căror viață de zi cu zi pare a se desfășura lin, neforțat. Cumva pare că aceste perechi s-au născut să fie împreună și dacă stai să te uiți la horoscopul unora, o să afli și de ce.

Astrele spun că există 4 cupluri în zodiac, 4 combinații magice care au șanse extrem de mari să rămână împreună până la adânci bătrâneți. Să aflăm din rândurile de mai jos care sunt acestea.

Berbec – Pești

Nativul Berbec este dinamic, puternic şi ambițios. Cel din Peşti e sensibil, complex şi intuitiv. Când aceștia 2 se întâlnesc și încep o relație romantică, își dăruiesc unul altuia fix ceea ce le lipsește, ceea ce necesită cel mai mult. Peștele are nevoie de cineva puternic și stabil, care să îi servească drept susținere. Berbecul are nevoie de cineva care să-i amintească, din când în când, de micile bucurii ale vieții. Acești doi nativi se completează perfect. Când sunt împreună, chimia lor este de netăgăduit. Berbecul îi aduce aminte Peștelui că mai are și responsabilități în viață, în vreme ce el învață de la el să se mai detașeze și să miroasă florile.

Leu – Balanță

Leul e sociabil, isteț și adoră să primească atenție. Balanța e grațioasă, prietenoasă și îndrăzneață. Când sunt împreună, sunt imaginea cuplului perfect. Pot vorbi ore în șir, fără să se plictisească, despre tot și toate. Au atât de multe lucruri în comun și perosnalitățile lor sunt atât de compatibile, încât rar îi vei vedea certându-se! Leul iubește personalitatea politicoasă și atitudinea plăcută a Balanței, iar balanța este vrăjită până peste cap de carisma Leului. Perfecți împreună, la bine și la rău!

Fecioară – Vărsător

Fecioara e atentă la tot ce mișcă în jurul ei și muncitoare. Vărsătorul este progresiv și plin de originalitate. Acești doi nativi se inspiră unul pe celălalt în atât de multe feluri, încât nici nu știm de unde să începem! Când sunt împreună, pot lenevi ore în șir pe canapea, uitându-se la documentare, ascultând podcast-uri de muzică și vorbind despre tot ce mișcă sub soare. Fecioara și Vărsătorul știu întotdeauna cum să se “întrețină” unul pe celălalt, pot cu ușurință să jongleze între subiecte, fără să omită un lucru măcar. Relația lor este bazată pe comunicare și stimă reciprocă, astfel că nu au decât șanse de reușită împreună!

Gemeni – Săgetător

Atât Gemenii cât și Săgetătorii iubesc libertatea și aventura. O pereche formată din acești nativi nu se va plictisi absolut niciodată împreună! Viața lor va fi o aventură continua, vor explora lumea, de la un capăt la altul, împreună. Vor scoate tot ce e mai bun unul din celălalt, crescând spiritual unul alături de altul, atât individual cât și ca și cuplu. Au o compatibilitate atât de uriașă încât nu mică ne-ar fi mirarea ca aceștia doi să nu se despartă niciodată.