Horoscop Azi

Cum sa îți cureți gențile murdare

Fiecare femeie știe că gențile și poșetele se murdăresc destul de repede, atât la interior, cât și la exterior. Mai ales, dacă ai dat mai mulți bani pe o geantă, cu siguranță își dorești ca ea arate bine pentru cât mai mult timp.

Doamnelor, trebuie să știți că există câteva trucuri extrem de simple de a vă curăța gențile murdare. Pentru cele care au pete ușoare, puteți aplica o soluție de curățare pe bază de alcool pe un tampon de bumbac. Freacă bine geanta cu el și asigura-te că insiști la părtile metalice.

Dacă te confrunți cu urme de pix sau marker, folosește o soluție 1:1 de oțet și alcool. Petele de ulei pot fi îndepărtate foarte ușor cu un amestec de bicarbonat de sodiu și amidon. Se aplică pe pată și se lasă să acționeze până când se absoarbe tot uleiul.

Totodată, ține cont și de materialul din care este confecționată. Dacă geanta din piele se udă, las-o să se usuce la temperatura camerei. NU încerca s-o usuci în alt mod. Dacă ai o geantă din piele întoarsă, poți tampona ușor cu un prosop fin.