Horoscop Azi

Zodiile predispuse la divorț. Acești nativi au obiceiul de a se arunca cu capul înainte

Astrele “spun” mai mult decât ţi-ai fi închipuit! În general, semnele de foc, precum Berbec, Leu şi Săgetător, şi semnele de aer, precum Gemeni, Balanţă şi Vărsător, sunt nerealiste când vine vorba de căsătorie şi nu înţeleg foarte bine nivelul de angajament care face o relaţie să funcţioneze.

Atât Gemenii, cât şi Săgetătorii sunt predispuşi la divorţ. Şi Vărsătorii au probleme cu a se aşeza „la casa lor”, fapt care nu are o influenţă pozitivă asupra riscului de divorţ în zodia lor. Taurii, Leii şi Scorpionii, puşi pe ceartă.

De altfel, riscul de divorţ în funcţie de zodie se manifestă mai accentuat la semnele fixe, precum Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător. Aceştia sunt cei cu argumente puternice într-o confruntare, iar încăpăţânarea lor nu poate trece neopservată.

Balanţele, Racii şi Peştii pot şi ei să fie infideli, însă îşi vor scuza „ieşiri” prin conexiunile emoţionale pe care le formează cu „tentaţiile”.

Semnele zodiacale imprevizibile în relaţii, precum Gemenii şi Săgetătorii, nu sunt parteneri ideali, mai ales acelea care rar termină ce încep. Un nativ Gemeni poate fi foarte rece în relaţiile cu partenerul de viaţă, ceea ce declanşează în cazul celui din urmă un sentiment de nesiguranţă.

Căsniciile cu Berbecii şi Săgetătorii nu sunt nici ele uşoare, pentru că aceşti nativi au obiceiul de a se arunca cu capul înainte, grăbindu-se să ia decizii. De asemenea, Balanţelor, Racilor şi Taurilor le place să fie într-o relaţie, dar au nevoie de o căsnicie sau două pentru a-şi da seama că nu este recomandat să te căsătoreşti doar pentru că nu îţi place singurătatea, spun astrologii.

Cu excepţia Taurului, care este bine ancorat la realitate, toate celelalte semne sunt predispuse la divorţ din cauza aşteptărilor prea mari.