Horoscop Azi

Zodii cu noroc uriaş în următorii 5 ani. Perioada favorabilă începe în noiembrie

Berbec

Se pare că vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, în care ai tras pe brânci şi în care poate ai avut impresia că totul efortul este în zadar.

Următorii 5 ani vor fi extrem de prolifici – vei obţine succese după succese. Veniturile tale vor creşte constant, vei dobândi o poziţie socială şi mai bună, cu o vizibilitate mai mare.

Nu este exclus să îţi măreşti familia, aducând pe lume un copil – următorii 5 ani sunt, practic, perfecţi pentru întemeierea unei familii, asta dacă nu ai făcut-o deja.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, următorii 5 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste şi iubire. Este posibil ca anul 2019 să vină cu un succes răsunător în afaceri. Tot în acest an este posibil să primeşti o moştenire.

Până în anul 2023 vei reuşi să atingi apogeul carierei, profesiei căreia i-ai dedicat ultimii ani din viaţă. Popularitatea ta va fi într-o continuă creştere şi vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioadă plină de experienţe pozitive, o perioadă în care ţi-ai putea îndeplini un vis, fie în ceea ce priveşte cariera, fie în ceea ce priveşte viaţa personală. De asemenea, ţi-ai putea achiziţiona o locuinţă.

Fecioară

Te-ai încojurat de oameni influenți, astfel că lucrurile merg că pe roate, iar tu ai timp de plăceri și de distracție în următorii doi ani. Îți merge bine din punct de vedere financiar, iar asta îți sporește încrederea de sine.

Până în 2020 vei câștigă din ce în ce mai mulți bani, dar odată cu această vei avea și din ce în ce mai multă responsabilități. În 2021 și 2022 se întrevăd o mulțime de oportunități la serviciu. Investești foarte multă energie și la un moment dat te vei simți copleșit de responsabilități.

Sănătatea e bună, dar ai ceva probleme cu articulațiile. Trei ani de muncă intensă, între 2020 și 2023, dar un interval care te ajută să crești în ochii celorlalți.