Horoscop Azi

Cum să atragi bogăție și bunăstare în casă folosind puțin orez

Toată lumea își dorește să aibă mai mulți bani. Chiar dacă muncim din greu, din noapte până în noapte, simțim că nu ne mai ajung finanțele pentru toate cheltuielile zilnice. Trăim într-o țară în care lucrurile sunt scumpe și salariile mici.

Se întâmplă să stăm și să ne gândim cum să facem mai mulți bani, cum să ne mărim bugetul, iar această întrebare este uneori retorică. Probabil că primul răspuns este să muncim mai mult, să ne mai găsim un loc de muncă, dar, în așlte țări, există și alte răspunsuri.

Nu cred că există cineva care să nu fi avut sau chiar să aibă probleme financiare. În cazul în care ești în această categorie, sau nu, poți încerca un simplu truc ce poate atrage abundența în viața ta.

RITUALUL CU OREZ

Acest ritual cu orez este des întâlnit în America de Sud unde se spune că aduce succes oricărui om care îl încearcă. Orezul este un simbol al prosperității în mai multe cuturi din Asia și Europa, simbolizand abundență. În Iran, de exemplu, se spune că orezul este picătura de sudoare căzută de pe chipul lui Allah.

PENTRU A ÎNCEPE RITUALUL, AI NEVOIE DE URMĂTOARELE:

– un pahar, orez, orice tip de monede

CUM PROCEDĂM?

Pune un strat de orez în pahar, apoi adaugă câteva monede și acoperă-le cu și mai mult orez. Continuă procesul până când paharul este plin. Așază paharul cu în colțul cel mai îndepărtat față de intrarea în cameră…

Poți alege să-l pui chiar și la birou pentru a atrage clienții și pentru a crește profitul.

Principiul pe care se bazează acest ritual este că umiditatea din aer umflă orezul, iar venitul tău crește în concordanță cu el.

Să nu vă închipuiți că banii vor cădea din cer și veți deveni bogați peste noapte însă cu ajutorul acestui procedeu, se spune că veți atrage asupra dumneavoastră energiile necesare pentru a vă merge din ce în ce mai bine, în tot ceea ce veți întreprinde.