Horoscop Azi

Tunsori și culori pentru iarna 2018-2019 recomandate doamnelor de peste 35 de ani

După vârsta de 35 de ani părul începe să sufere din cauza unor modificări mai mult sau mai puțin radicale. Nu este ceva serios, dar ar putea fi un semnal de alarmă care ar trebui să vă determine să schimbați unele obiceiuri (dacă încă nu ați făcut acest lucru) și puțin stilul, pentru a vă pune în valoarea frumusețea.

În acest articol vă vom prezenta informații despre tunsorile și culorile care vor fi la modă iarna și pe care ar trebui să le încerce doamnele cu vârsta de peste 40 de ani. Și care sunt detaliile de care trebuie să țineți cont pentru a nu vă știrbi din frumusețe.

1. Tunsori

Și să știți că nu este niciodată prea devreme (sau prea târziu) pentru a vă schimba culoarea și coafura. Și să nu credeți cumva că odată ce ați ajuns la 40 de ani trebuie neapărat să optați pentru coafurile „tradiționale” fără a ține cont de propriile preferințe.

Dar, pe de altă parte, există unele tunsori mai specifice care ar putea să vă afecteze farmecul feminin. De aceea trebuie să fiți foarte atente înainte de a vă alege tunsoarea.

2. Culori

După cum știți odată cu înaintarea în vârstă se recomandă să optați pentru culorile deschise și calde, care vă vor face trăsăturile feței mai fine. Vă recomandăm să alegeți aceste culori delicate cum ar fi blond cald, șaten-alună și cupru în locul culorilor întunecate sau aprinse, cum ar fi negru sau roșu aprins.

Puteți face și excepții, dar ar fi bine să analizați mai întâi cu coaforul Dumneavoastră posibilitatea alegerii unei culori mai curajoase, dar ar fi bine să nu riscați să vă înăspriți astfel trăsăturile feței.

3. Lungimea parului

Un alt sfat detaliu important este lungimea parului.

Nu este obligatoriu să optați pentru tunsorile scurte. Vă puteți păstra lungimea preferată, dar să fie o tunsoare în scări care să vă pună în evidență fața frumoasă. Pe lângă aceasta ar fi bine să optați pentru un aspect cât mai natural. Uitați de placă în favoarea buclelor lejere sau a părului creț.

Dacă doriți să faceți o schimbare, dar nu vă simțiți prea bine cu părul prea scurt sau prea lung, soluția este să alegeți lungimea medie, mai ales că, după cum știți, această lungime este perfectă pentru doamnele de orice vârstă.

Și în acest caz va trebui să discutați cu coaforul Dumneavoastră care să vă dea sfaturi în privința alegerii unei tunsori ținând cont de specificul trăsăturilor feței. Pentru o față rotundă, de exemplu, se recomandă un Bob lung sau o tunsoare în scări, dacă aveți fața triunghiulară o puteți armoniza cu o tunsoare Carre. Dacă aveți fața alungită, optați pentru breton și adăugați mai mult volum în partea de sus.

Dacă preferați părul scurt, să știți că este perfect pentru această vârstă! Este un stil elegant, comod deoarece se aranjează ușor. Este un must-have pentru doamnele sigure pe sine: tunsoarea Pixie sau Bob scurt sunt ideale pentru Dumneavoastră!