Horoscop Azi

Horoscop weekend 5-7 octombrie 2018. Venus devine retrograd și aduce schimbări majore pe plan sentimental

Horoscop weekend 5-7 octombrie. Începând cu 5 octombrie, venus planeta iubirii, armoniei, frumuseții și a relațiilor, intră în mers retrograd până pe 16 noiembrie. Luna în Leu, sub aspectul lui venus retrograd, va aduce schimbări majore în dragoste. Horoscop weekend pentru fircare zodie.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Berbec

Schimbările vor urmă un curs pozitiv și tu simți asta în adâncul inimii. Ai încredere că viață este pe cale să îți dea bucurii după muncă ultimelor luni. Fă-ți timp suficient să te odihnești și te vei mișcă cu flexibilitate și ușurință prin fiecare zi.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Taur

Frică îți poate face relațiile mai dificile. Dacă timpul schimbării a sosit, nu îi rezistă. În schimb, încearcă să dai drumul și asigura-te că te simți în siguranță în cercul tău social și lângă oamenii care țin la ține.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Gemeni

Vor avea loc niște schimbări în viitorul apropiat și trebuie să fii satisfăcut de rezultate. Eșți mult mai rapid și mai studios decât ai fost de ceva timp. Folosește zilele pentru a-ti pune la punct viitoarea rutină și ce ai de făcut că totul să meargă excelent până la finele anului.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Rac

Rezolva orice neînțelegeri ce ți-au stat în cale. Fă orice pași simți că să ajungi la destinație. Emoțiile vor fi active și dominante. Nu lasă momentele de suflet să treacă pe lângă ține și lupta pentru tot ce ai în inima ta. Nu e timp mai bun să acționezi decât cel pe care îl trăiești acum.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Leu

Ești de încredere, ești pregătit să îți pui sufletul pe tavă dar tocmai de aceea ai nevoie de mai multă atenție cu emoțiile față de persoane din cercul tău social. Unele secrete trebuie să rămână ascunse mai mult timp, până când intenția tuturor din jur este clară, onestă și bună.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Fecioară

Respectă-te mai mult dacă nu primești un feedback ce te face să te simți bine. Venus retrograd îți poate readuce o veche flacăra de amor în minte. E posibilă și comunicarea cu foști iubiți sau iubite, sau cu oameni pe care cândva i-ai îndrăgit dar au decis să iasă din viață ta. Repetă ce ai nevoie să repeți că lecțiile să fie învățate așa cum trebuie.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Balanță

Este important să îți menții granițele relațiilor clare mereu. Momentul este potrivit că să te întrebi ce meriți și de ce te mulțumeșți cu mai puțîn. Nu are sens să te ascunzi după tufiș. Ia-ti aspectele in ambele mâini și fă că lucrurile să fie corecte pentru ține.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Scorpion

Tu ai ce este nevoie că lucrurile să exceleze dar ce folos ? Cel mai bine focuseaza-te pe aspecte practice și funcționale. După ce pui această baza, vei găși relații și prietenii noi ce pot dura o viață. Rămâi într-o dispoziție pozitivă și conectează-te cu alții când ești stresat si copleșit de mărunțișuri curente.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Săgetător

Sunt posibile relații secrete și foști iubiți pot reveni în lumea ta. Rămâi conștient de conflictele tale morale și nu face nimic din ce nu se simte ok. Unele mișcări sunt necesare, că să clarifici ce credeai că ai îngropat de tot în trecut, dar altele chiar nu trebuie reluate.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Capricorn

Stai departe de masele mari de oameni și de toți care sunt neclari în intențiile lor. Trebuie să te focusezi pe ce ți se pare ție și doar ție important. Nu ai nevoie de oameni să te distragă la tot pasul.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Vărsător

Numai un Vărsător poate crea un imperiu în mintea să și poate crea un univers al viitorului, în timp ce alții să nu îl înțeleagă și susține. Nu uită ce zodie ești, o zodie a futurismului și viitorului. Fii mândru de ce ai realizat, de ce creezi și nu te îndoi de puterea ta nici măcar o secundă.

Horoscop weekend 5-7 octombrie – Pești

Ai încredere în Univers, în scopul tău aici pe lume, imaginându-ți o mare rețea de energie ce ne conectează pe toți în unitate. Ești Una cu restul omenirii și ai nevoie să dai putere întregului sistem ce te înconjoară, pentru că așa vei găsi puterea din ține.