Horoscop Azi

Cele mai toxice combinatii de zodii. Fereste-te de partenerii din aceste zodii

Astrologii au alcatuit o lista a celor mai nereusite combinatii zodiacale. Ei recomanda sa eviti aceste zodii, pentru ca relatiile cu ele pot fi toxice.

Iata care sunt cele mai toxice combinatii de zodii!

Leu si Rac

Desi intre ei exista o chimie naturala, relatia nu functioneaza. Leul vrea sa fie sigur de relatie, iar Racul nu ofera siguranta daca nu este convins de sentimentele profunde ale partenerului.

Relatia lor va fi tumultuoasa, cu multe suisuri si coborasuri brutale. Leii pot avea comentarii acide, pe care Racii le vor resimti ca pe niste lovituri sub centura. Dar nu vor spune raspicat ce simt, vor ajunge sa acumuleze frustrari si vor intra intr-o defensiva agresiva. Din acel moment, sunt gata sa explodeze oricand.

Capricorn versus Balanta

Balanta e foarte sociabila, ii place sa rada, sa se distreze, lucru care-i lasa din prima Capricornului impresia ca are de-a face cu o persoana superficiala.

El, semn de Pamant, este extrem de responsabil si realist, disciplinat, retras, preocupat de munca mai mult decat de orice altceva, practic exact genul de persoana aparent blazata, exigenta si retinuta pe care Balanta, cu firea ei optimista, nu si-o doreste prin preajma.

Taur versus Varsator

Taurii sunt calmi din fire, le place sa se relaxeze, sa faca lucrurile pe indelete. Dimpotriva, Varsatorii nu se gandesc prea mult inainte sa accepte o provocare.

Acestia din urma sunt visatori, idealisti, isi fac planuri si vor schimbari, in vreme ce Taurul e foarte practic, bine ancorat in prezent. Varsatorul va considera Taurul plictisitor, iar Taurul poate fi de-a dreptul agasat de insistenta si excentricitatea Varsatorului.

Fecioara + Gemeni

Aici totul este foarte simplu: Fecioarele sunt practice, Gemenii sunt visatori. Relatia nu functioneaza pentru ca isi trimit reciproc semnale gresite.

Desi si Fecioarele sunt si ele visatoare, ele calculeaza, analizeaza si trec la treaba. In schimb, Gemenii doar viseaza si nu se preocupa prea mult de cum vor ajunge sa-si indeplineasca respectivul vis. De aceea, Gemenii le vor perpece pe Fecioare prea preocupate de munca decat de relatie.