Horoscop Azi

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018

Cum sunt influențate zodiile timp de doua saptamani

Luna Plină în Berbec din 25 septembrie 2018 are o influență mare asupra tuturor zodiilor.Luna Plină din data de 25 septembrie 2018 se formează în semnul Berbec și va influența toate zodiie, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Timp de două săptămâni, fiecare zodie va resimți efectul de Luna Plină în Berbec: de bine sau de rău. Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Berbec.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Berbec

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă de energie pe care și-o vor canaliza către zona sentimentală.

Încheie o poveste de iubire, dacă aceasta nu-i mai satisface sau, din contră, să culeagă roadele, ceea ce poate însemna trecerea la alt nivel al relației. Mari șanse în carieră.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Taur

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Taur încheierea unei etape la locul de muncă și demararea unor proiecte noi și le cere să acorde mai multă atenție sănătății. Refuzați să mai tolerați situații care nu vă mai reprezintă!

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Gemeni

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia să demareze un plan de viitor alături de prieteni, însă, pe de altă parte, pot culege și roadele unui proiect mai vechi. Stop relație de iubire!

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Rac

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a încheia o etapă profesională și de a porni pe o nouă direcție în carieră. Un nou job, o nou drum în carieră: imaginea ta publică se va îmbunătăți.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Leu

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia de a finaliza niște studii, niște cursuri de pregătire profesională și le oferă șansa de a pleca într-o călătorie. Sunt puși pe învățat.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Fecioară

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a intra în posesia unei sume de bani mult așteptată. Este posibil ca nativii să culeagă roadele unui proiect început în primăvara acestui an. Vin banii!

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Balanță

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Balanță acțiune în sectorul mariajului.

În funcție de situația din cuplu din ultimele luni, acest context astral poate aduce încheierea unei relații, divorț sau, din contră, poate deschide o nouă etapă în sfera sentimentală și unii nativi pot fi ceruți în căsătorie.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Scorpion

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a încheia o etapă profesională și a demara un nou proiect. Este posibil ca unii nativi să-și schimbe locul de muncă sau să-și impună la actualul job noi condiții. Sănătatea e pe primul loc.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Săgetător

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a duce la alt nivel relația cu persoana iubită, dar și cea cu copiii, acolo unde este cazul.

Dacă unii nativi vor încheia o relație, alții ar putea oficializa o legătură amoroasă, totul depinde foarte mult de contextul personal în care se află.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Capricorn

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a se preocupa de niște probleme, situații care vizează locuința. Natii s-ar putea muta într-o casă nouă, ar putea cumpăra, închiria, vinde, renova sau reorganiza locuința. Reorganizare este cuvântul cheie.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Vărsător

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Vărsător situații conflictuale cu membrii familiei.

Unii nativi pot încheia relația cu o rudă, în timp ce alții pot reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu cei dragi. Cei care erau în conflict sau erau certați cu cineva din familie, s-ar putea împăca acum.

Luna Plină în Berbec 25 septembrie 2018 Pești

Luna Plină formată în semnul Berbec le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a-și consolida situația financiară.

Nativii pot primi sume de bani din colaborări sau proiecte mai vechi și pot demara noi planuri pentru îmbunătățirea veniturilor. O serie de nativi pot fi dezamăgiți și tensionați din cauza unei remunerații, unei plăți care întârzie să apară.