Horoscop Azi

6 semne zodiacale cărora le place să se răzbune

6 semne zodiacale care visează mereu la răzbunare

Dacă am alege șase zodii care au fantezii legate de răzbunare, ei bine, acestea vor ieși cu siguranță în evidență. Este distractiv să ai o imaginație bogată, dar pentru unele persoane, această imaginație poate să fie periculoasă, întunecată, nesănătoasă.

Asta se întâmplă în special atunci când vrem să facem pe cineva să plătească în cazul în care ne-au greșit cu ceva. Cele șase zodii de mai jos sunt cele care au aceste gânduri des în minte:

1. Berbec

Este logic să ne gândim că cei născuți sub semnul Zeului Războiului sunt deschiși fanteziilor violente de răzbunare. Nativii nu uită – aceștia încearcă intenționat să îți amintească fiecare acțiune făcută împotriva lor și se mândresc cu asta. Vor avea parte de răzbunarea mult dorită – în această viață sau în alta.

Răzbunarea este grandioasă cu Berbecii, mai ales că se gândesc mereu la oponenții lor.

2. Gemeni

Aceștia au mod de a gândi totul prea mult, așa că gândesc mult și în ceea ce privește planurile de răzbunare și fantezii de acest gen. Deși sunt puțin extremi, Gemenii sunt ranchiunoșii fără pereche. Pentru a se confrunta cu ranchiuna lor, aceștia petrec mult timp în interiorul minții lor încercând să îți surprindă inamicii cu lovituri destul de grele.

3. Leu

Ori o faci așa cum trebuie, ori nu o mai faci deloc – așa gândește un nativ în Leu atunci când se gândește la răzbunare. Lasă pe un Leu să se uite la tine dacă i-ai greșit cu ceva și să te vadă fără cap. Da, adică decapitat și servit pe un platou de argint.

Ce ai făcut pentru a merita această pedeapsă? Probabil că nu l-ai lăudat destul și acum te va vedea fără cap de fiecare dată.

4. Balanță

Nativii acestei zodii ne pot păcăli foarte ușor cu acel gen de echilibru pe care susțin că îl au. Nimeni nu este mai puțin stabil sau echilibrat ca un nativ în Balanță, așa că, atunci când au fantezii de răzbunare, nu se opresc din a căuta tot felul de moduri de a te face să suferi.

Nativii nu se joacă deloc atunci când vine vorba de răzbunare și cuvântul echilibru nici nu mai există pentru ei.

5. Fecioară

Toată viața acestui nativ este o fantezie legată de răzbunare, așa că, întrebarea adevărată este, oare când nu se gândesc aceștia să îi facă pe cei care le-au greșit să sufere? Răspunsul este niciodată. Cel mai ușor lucru din lume este să insulți un nativ în fecioară – de cele mai multe ori așteaptă să fie ofensați, este o stare naturală pentru ei.

Așadar, atunci când trec prin așa ceva, așteaptă… dar au pus la cale deja un plan în mintea lor care va face acea persoană să implore milă de pe fundul unei fântâni unde a fost abandonată.

6. Săgetător

Nativii sunt mereu în zona în care fantezia este la ea acasă. Imaginația lor este atât de intensă încât îți transformă fanteziile în romane epice în care plănuiesc modul de a se răzbuna. Aceștia nu doar că îți vor procesa durerea în modul propriu, ci vor face tot ce le stă în putință ca și cealaltă persoană să sufere.