Horoscop Azi

Femei din zodiac care infloresc dupa 30 de ani

Oricat ai incerca sa ghicesti varsta acestor femei, vei vedea ca ti-e imposibil! Dupa 30 de ani, sunt intr-o forma de invidiat, iar atitudinea lor pozitiva asupra vietii te va face sa crezi ca au descoperit un elixir secret, care le intinereste atat corpul, cat si sufletul.

Gemeni

Nu vei putea sa ghicesti niciodata varsta reala a femeii din zodia Gemeni! Stie foarte bine cum sa se mentina tanara si frumoasa, lucru care ii aduce foarte multi admiratori. La 30 de ani, aceasta nativa nu are niciun semn de batranete, iar toate prietenele si colegele o invidiaza.

Mama Natura a ajutat-o mult in acest sens, deoarece nu doar atentia pe care o are pentru aspectul ei face diferenta, ci si genele care o mentin vesnic tanara.

Fecioara

Fecioarele sunt cunoscute pentru faptul ca mereu pun logica inaintea inimii, sunt foarte cerebrale si le place sa se ingrijeasca atat de trup, cat si de suflet. La 30 de ani, aceste native abia incep sa infloreasca. Sunt mai frumoase ca niciodata si sunt intr-o forma de invidiat!

Intelepciunea le ajuta sa se conserve destul de frumos, iar acest lucru se vede nu doar asupra aspectului, ci si a energiei pozitive pe care o emana.

Capricorn

Atunci cand vine vorba de frumusete, nativele din Capricorn sunt, cu siguranta, printre primele. Pentru aceste native, aspectul fizic conteaza foarte mult. Tocmai de aceea vor face tot ce le sta in putinta pentru a fi frumoase si atragatoare.

Dupa 30 de ani, femeia Capricorn este o adevarata experta in arta seductiei, iar aspectul fizic si diversele artificii de care se foloseste o fac sa fie o femeie extrem de dorita.

Vizitele la salon, dieta si programul strict de exercitii fac deja parte din rutina zilnica a acestei femei, si tocmai de aceea va parea ca la aceasta varsta abia incepe sa infloreasca.