Horoscop Azi

Cinci zodii pe cale să se îmbogățească

Banii sunt asociați celei de-a opta casă astrologică,guvernată de Taur și Scorpion,prin urmare nativii acestor două zodii au cele mai mari șanse să se bucure de câștiguri semnificative.

Zodii cu noroc la bani – Taur

Strângători din fire, cei născuți sub acest semn au și noroc la bani. Pun deoparte pentru zile grele și caută cele mai bune oferte,cu toate că au grijă și să se bucure de tot confortul și siguranța acasă. Se pricep de minune la administrarea banilor pe care-i câștigă.

Zodii cu noroc la bani – Scorpion

La fel ca nativii în Taur, cei veniți pe lume sub semnul Scorpionului atrag câștigurile în bani,pe lângă faptul că sunt ambițioși și muncitori. Mai mult,adoră să economisească,un deposit în bancă ajutându-i să aibă un sentiment de liniște în privința zilei de mâine. Uneori,le place să-și facă unele pofte.

Zodii cu noroc la bani – Leu

Nativii tipici ai zodiei Leu au nevoie să se simtă adorați,să fie lăudați,ceea ce poate atrage unele costuri. Tocmai dorința de a păstra o anumită imagine,de a fi mereu în central atenției îi constrânge să se zbată să câștige cât mai mulți bani. Abilitățile lor înnăscute de lider le asigură un venit care le acoperă toate cheltuielile.

Zodiicu noroc la bani – Rac

Dorința de a avea tot confortul acasă îi motivează pe acești nativi să obțină câștiguri importante din diverse surse. Sunt determinați,muncitori și serioși,deci n-ar trebui să surprindă prea mult faptul că ajung să strângă bani frumoși. Cu toate că sunt norocoși în domeniul financiar,evită să arate că dețin sume de invidiat,pentru a se simți în siguranță față de cei care pot râvni la bunurile lor.

Zodii cu noroc la bani – Capricorn

Chiar dacă acești nativi nu cred în noroc mai ales când este vorba de bani,imaginea pe care și-o fac la locul de muncă,dedicația și concentrarea pe carieră atrag câștiguri importante. Se întâmplă ca unii născuți sub acest semn zodiacal să fie atât de interesați de prestigiul profesional,încât lasă de la ei când vine vorba de bani.