Horoscop Azi

Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 24-30 septembrie

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 24-30 septembrie.

Berbec

– sunt sub impactul lunii pline încă de la începutul săptămânii. Sunt insiprați să vorbească și să rezolve problemele cu partenerul de viață.

Joi va fi o zi tensionată sub aspect financiar. Vor câștiga în instanță și își spun punctul de vedere. Pentru weekened, mare atenție la circulație pentru cei care vor să părăsească orașul.

Taur

– au foarte multe de corectat. E posibil să închidă o etapă. Pot fi discuții luni, marț și miercuri cu un colaborator. Vor fi tensionați joi, legat de viitorul lor. Luna plină îi inspiră în relația profesională. În weekend, vor fi foarte bine pe plan financiar.

Gemeni

– se bazează pe relații și prieteni. Prima parte a săptămânii e foartă socială. Vor avea succes în afaceri. Sunt în formă, în weekend.

Rac

– o săptămână de autoritate, în special la începutul săptămânii, iar luna plină îi clarifică în ceea ce privește suportul în familie. Rezolvă o problemă materială datorită unei ședințe. La locul de muncă au autoritate. Joi vor fi tensionați din cauza unor prieteni. În weekend, se vor odihni.

Leu

– o săptămână interesantă. Prima partea a săptămânii își vor face planuri de viitor. Își bat capul cu niște lucruri administrative. Joi vor fi tensiuni legate de locul de muncă.

Fecioară

– o săptămână bună sub aspect financiar. Au 30 de zile fabuloase sub aspect profesional. Ar putea avea parte de o sarcină neașteptată.

Balanță

– se bazează pe cuvinte, știu să comunice. Flirtează cu plăcere. Au mult șarm. Își vor ignora partenerul de viață, au parte de gelozii.

Joi va fi o zi tensionată, vor pierde pe mâna partenerului de viață. Călătorii și voiaje, în weekend.

Scorpion

– o săptămână intensă, sub aspect profesional. La începutul săptămânii sunt în întârziere. Joi sunt tensiuni, relația cu partenerul e puțin tensionate. Au multe discuții privind planurile de viitor. În weekend, se vor odihni.

Săgetător

– sunt în formă. La începutul săptămânii au chef de distracție. Tensiuni vor fi joi. Vor bani pentru eforturile lor.

Capricorn

– discută cu șefii despre banii lor și munca lor. Nu se simt foarte siguri pe poziția lor, trebuie să aibă tact. Joi, tensiuni în relația cu partenerul de viață.

Vărsător

– au multe planuri de călătorii, viitor. Pregătesc materiale scrise, își pun ideile pe foaie. Sunt mobilizați și inspirați. Joi, tensiuni în familie din cauza unui musafir neașteptat.

Pești

– săptămână cu preocupare pentru bani. Trebuie să aibă tot tactul din lume pentru a-și convinge partenerul să facă o investiție importantă. Trebuie să aibă grijă la volan.