Horoscop Azi

Horoscop săptămânal. Efectele echinoctiului de toamnă asupra portofelelor

HOROSCOP Berbec – Au o săptămână de-a dreptul formidabilă, își bat puțin capul cu unele probleme legate de proiectele lor. Trebuie să convingă un superior să meargă pe mâna lor. Au nevoie și de un buget pentru care se luptă foarte mult. Joi este ziua cea mai tensionată.

HOROSCOP Taur – Tot felul de demersuri care au nevoie de aprobări. Destul de multă alergătură luni, marți și miercuri.

HOROSCOP Gemeni – Sunt atenți la banii lor, pot priomi o invitație pentru o călătorie. Sâmbătă sau duminică va fi o ceremonie, dar alții pot lucra, iar rezultatele muncii lor îi fac foarte vizibili.

HOROSCOP Rac – Parteneriatul este luat în vizor, fie cel conjugal, fie cel profesional. Au foarte multe condiții și vor să bifeze fiecare punct. Acceptă o despărțire dacă ea se impune, dar nu este așa de ușor, joi.

HOROSCOP Leu – Vin foarte mulți bani din munca lor, contează foarte mult ca echipa să meargă bine. Sunt foarte fermi și foarte vehemenți.

HOROSCOP Fecioară – Se pune accentul pe calitățile lor, trebuie să fie mai convinse de atuurile lor profesionale, pentru a da performanță. Exigențele sunt foarte mari joi. Este minunat sâmbătă și duminică, mai ales în relațiile parteneriale.

HOROSCOP Balanță – Discuții în casă, dar se clarifică, este tendința din ultimele câteva săptămâni. Problema este iubirea, au foarte multe emoții din cauza relațiilor afective. Au nevoie de iubire, tandrețe, sunt foarte multe lucruri de făcut în casă. Soluția ar fi să dăruiască mai mult.

HOROSCOP Scorpion – Multe acte, luni, marți și miercuri, dar se rezolvă lucrurile. Tensiuni joi, poate fi o problemă în familie. Multă iubire sâmbătă și duminică.

HOROSCOP Săgetător – Foarte mulți bani pentru ei. Tensiuni, joi, legate de acte, le sunt verificate niște decizii pe care le-au luat, trebuie să ofere justificări.

HOROSCOP Capricorn – Se întreabă încotro merge viața lor. Trebuie să vadă dacă în carieră și-au găsit locul, au foarte multe probleme de pus la locul lor. Trebuie să își asume lucrurile acesta.

HOROSCOP Vărsător – Vineri este o zi formidabilă pentru ei. Au multe lucruri de rezolvat, dar depășesc un blocaj, luni, marți și miercuri.

HOROSCOP Pești – Își repar imaginea publică, pot să participle la un eveniment. Pentru următoarea perioadă, mare atenție la sănătate, au niște atenționări corporale în această săptămână. Joi, risc de accidentare la picioare, zona lor sensibilă.