Horoscop Azi

Ce sa nu-i spui niciodata unui Taur

Cea mai încăpățînată zodie a horoscopului este zodia taur, iar asta este foarte clar pentru persoanele care sunt în această zodie, dar și pentru cei care au avut sau au de-a face cu ea.

Taurii sunt persoane foarte legate de familie, o consideră o prioritate în viața lor și se încred cu greu în persoane care nu le sunt rude.

Îți dai seama imediat dacă un Taur este supărat, îl doare ceva sau din contră, este mulțumit și vesel, nu e nevoie să îți spună asta folosind cuvinte. Poți recunoaște foarte ușor sentimentele unui Taur uitându-te la fața lui.

Taurii sunt persoane care nu mint niciodată atunci când vine vorba de sentimente sincere și puternice. Dacă ai norocul ca un Taur să îți declare dragostea sa, atunci trebuie neapărat să îl crezi pe cuvânt pentru că nu spune asta oricui și nici dacă ceea ce simte nu e suficient de intens.

Un partener Taur nu te lasă niciodată la greu, e mereu alături de tine și te sprijină necondiționat.

Taurii sunt persoane care muncesc din greu, de obicei, dar există și momente în care tot ceea ce își dorește un Taur este să nu facă nimic și să se relaxeze.

Ai mare grijă să nu calci niciodată pe coadă un Taur. Dacă nu ai rude sau prieteni Tauri probabili nu știi cât de înverșunați pot fi chiar și cu persoanele apropiate. Ține cont de sfatul nostru și mai bine taci decât să ai o dispută cu un Taur, ne vei mulțumi la momentul respectiv.

Taurii sunt persoane cu o frumusețe aparte la exterior, dar au și o minte inteligentă, extrem de atrăgătoare. Țin minte absolut totul, nimic nu le scapă. Taurii sunt în general, persoane liniștite, preferă să stea în zone unde nu există prea mult zgomot. Singurul zgomot pe care îl acceptă Taurii este sunetul muzicii de calitate.

Dacă vrei să recuperezi un partener Taur, nu încerca tactica de a-l face gelos. Vei reuși exact contrariul, nu vei face decât să îl convingi că nu are rost să mai aibă sentimente pentru tine.

Taurii sunt persoane extrem de încăpățânate. Nu-i poți convinge niciodată că tu ai dreptate și ei nu. Nici nu are rost să înceri, mai ales în situațiile când o țin pe a lor până în pânzele albe.

Taurii trăiesc în lumea lor și nu îi deranjează asta. Multă lume nu reușește să descifreze acest univers mult prea complex al Taurilor.

Taurii sunt genul de parteneri care fac pe plac persoanei iubite. Taurii nu scot bani grei din buzunari pentru a-și face fericită perechea, dar aplează la detalii semnificative, la gesturi mici, cu care știu sigur că o pot cuceri.

Pentru persoana de care e îndrăgostit, un Taur ar putea face chiar sacrificiul de a fi un bun ascultător, dar chiar și așa, nu îi va da dreptate.

Taurii nu țin niciodată în ei ceea ce simt, mai ales atunci când sunt nervoși. Nu obișnuiesc să bârfească, așa că îți vor spune direct ce părere au despre tine. Bine ar fi să nu scoți din sărite un Taur, are nevoie de mult timp să se liniștească.

5 lucruri pe care să nu i le spui niciodată nativului din zodia Taur:

1. „Grăbește-te, hai mai repede!”

Nu vei reuși niciodată să faci un nativ din zodia Taur să se grăbească. Este o persoană calmă, răbdătoare și înceată, așa că nu schițează niciun gest dacă nu este presat de situație.

2. Nu încerca să îl convingi să renunțe la bani.

Taurul este extrem de materialist. În orice face scopul este obținerea resurselor financiare. Taurii sunt persoanele care fac avere, care strâng în permanență, care luptă mereu să facă profit și nu vei putea să schimbi acest lucru în niciun chip.

3. „Schimbă-te!”

Nu vei putea convinge un Taur să se schimbe niciodată. Este foarte convins că tot ceea ce face este bine și i se potrivește. Dacă se simte bine cu felul în care i se desfășoară viața nu se va schimba sub nicio formă și nu îl vei putea convinge nici dacă îi oferi argumente puternice.

4. Nu îl acuza de înselăciune sau minciună.

Taurul este o persoană corectă și fidelă. Dacă intră într-o relație va fi corect până la capăt și se așteaptă și de la celălalt la același comportament.

El acționează cu corectitudine și sinceritate maximă în orice relație din viața lui, indiferent de natura acesteia. Dacă îl acuzi că a înșelat sau a mințit în vei răni groaznic și se va simți umilit.

5. Nu îi adresa cuvinte care îl determină să devină gelos.

Nativul acestei zodii se numără printre cei mai geloși oameni. Posesivitatea sa nu are margini și atunci când este într-o relație își dorește ca partenerul să i se dedice cu totul. Uneori este gelos chiar și când vine vprba de relațiile de prietenie din viața sa.