Horoscop Azi

Aceste trei zodii sunt influențate puternic de echinocțiul de toamnă

VOR VENI ZILE PLINE DE CONFUZIE…

TAUR – Conform astrologiei, echinocțiul de toamnă are loc în ziua în care Soarele întră în Balanță. Deși se anunță un anotimp echilibrat, pentru tine nu este deloc ușor, pentru că Balanța este semnul tău zodiacal opus. Nu te împaci deloc cu energia acestei luni.

Este o provocare pentru tine să treci cu bine peste aceste zile. Te vei simți ciudat și vei încerca să te adaptezi.

GEMENI – Mercur, planetă care îți patronează zodia, va începe o alianță stresantă cu Saturn, chiar în jurul datei echinocțiului de toamna. Vei avea câteva zile grele, te vei simți limitat și vei începe să crezi că nu mai faci față cerințelor care vin de la cei din jur.

Ai impresia că pierzi timpul fără să faci nimic, însă nu știi cum să începi să faci ceva concret.

FECIOARA – Soarele iese din zodia ta, așa că vei experimenta ușoare stări de depresie, tristețe și singurătate. Nu te lasă doborât. Este o perioadă perfectă pentru a face bani! Spală-te pe față și adună-ți toate forțele pentru a transformă o luna grea, într-o luna din care poți obține o mulțime de beneficii materiale.

Echinocţiu de toamnă, 23 septembrie 2018. Punctul echinocţiului de toamnă, numit şi „punct autumnal”, se află pe sfera cerească la intersecţia eclipticii (ce reprezintă proiecţia pe sfera cerească a planului orbitei Pământului) cu ecuatorul ceresc, pe care Soarele îl traversează la aceasta dată, trecând din emisfera nordică a sferei cereşti în cea sudică.

Echinocţiu de toamnă, 23 septembrie 2018. Aflându-se deci la această data în dreptul ecuatorului ceresc, Soarele va răsări şi va apune chiar în punctele cardinale est şi vest, durata zilelor fiind astfel egală, indiferent de latitudine, cu cea a nopţilor.

Echinocţiu de toamnă, 23 septembrie 2018. Din acest moment, ziua scade treptat, iar noaptea devine din ce în ce mai lungă, până la solstiţiul de iarnă, marcat pe 21 decembrie. Pe 23 septembrie, longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180°.