Horoscop Azi

Alina Badic aduce vesti importante pentru perioada urmatoare: „Foarte puternice aceste zile! Evenimente ce se vor impune printr-o forta cu totul si cu totul deosebita”

„Aspecte de mare forta saptamana aceasta. Ne pregatim de eclipsa. O saptamana care cu siguranta va avea evenimente ce se vor impune printr-o forta cu totul si cu totul deosebita. S-ar putea sa fim surprinsi de ceea ce urmeaza. Este o saptamana care, pe undeva, vine cu sugestii mai ales pentru persoanele care sunt prinse acum intr-o energie, intr-o euforie deosebita.

Alina Badic a anuntat, la B1Tv, horoscopul pentru perioada urmatoare.

00:00

Previous
PlayNext

Mute

Fullscreen
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player

ADVERTISEMENT
„Aspecte de mare forta saptamana aceasta. Ne pregatim de eclipsa. O saptamana care cu siguranta va avea evenimente ce se vor impune printr-o forta cu totul si cu totul deosebita. S-ar putea sa fim surprinsi de ceea ce urmeaza. Este o saptamana care, pe undeva, vine cu sugestii mai ales pentru persoanele care sunt prinse acum intr-o energie, intr-o euforie deosebita.

ADVERTISING

HBAgency
HBAgency
HBAgency
Vizate sunt mai ales persoanele care isi doresc sa inceapa ceva, persoanele care au proiecte de mare anvergura, de mare forta si, nu in ultimul rand, cei care au inteles cum sa se pozitioneze. Este o perioada care li se adreseaza in mod special celor care si-au propus sa faca lucruri importante. Un an care ii va ajuta, spuneam, intr-un mod cu totul si cu totul aparte pe curajosi”, a spus Alina Badic in debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec
Foarte puternice aceste zile! Majoritatea nativilor Berbec descopera tot felul de domenii de activitate cu care vor sa se intersecteze. Altfel spus, vreti sa faceti lucruri, vreti sa deveniti mult mai activi – este vorba inclusiv despre aceia dintre voi care in mod normal au profesii mai putin dinamice si care acum vor vrea sa devina foarte activi. Ati putea ajunge inclusiv in zone conflictuale, in care va agitati tot timpul si va intalniti cu multa lume, desi nu va place sa fiti foarte invazivi.

Taur
Inventarul pe care il faceti in aceasta perioada are o foarte mare legatura cu ideile. Aveti idei din plin si nu va plictisiti. In viata voastra este o avalansa de persoane cu care interactionati si care vin catre voi cu foarte multe provocari – provocari din toate zonele. Sunteti intr-o perioada de depasire a propriilor limite si foarte multi dintre voi nu se vor mai regasi in profesiile cu care v-ati inceput cariera.

Gemeni
Pentru voi nu apar atatea intrebari, dar apar evenimente! Apar mesaje foarte puternic incarcate din punct de vedere karmic. Eclipsa are loc pe casa Varsatorului, asa ca este momentul sa mergeti la esenta problemelor. Foarte multi dintre voi incearca acum sa interactioneze cu tot felul de persoane de la care pot afla lucruri, cu care pot colabora, cu care pot face schimb de idei.

Rac
Eclipsa are o semnificatie aparte pentru voi! In cazul vostru are loc pe casa carierei – ca atare, poate exista un inceput semnificativ sau macar o initiativa in zona profesionala. Este necesar sa intelegeti ca tot timpul trebuie sa ne simtim potentialul. Ar trebui sa faceti o analiza a ritmului profesional si mai mult ca sigur va veti simti potentialul!

Leu
Exista un interes deosebit pentru orice forma de cunoastere! Va doriti sa deveniti foarte implicati din punct de vedere profesional si in dezvoltarea celorlalti, dar si in ceea ce va priveste. Vreti sa aflati lucruri noi despre ceea ce va reprezinta din punct de vedere profesional. Daca semnelor de Foc li se pare ceva, acel lucru trebuie cucerit si trebuie rezolvata situatia!

Fecioara
Eclipsa ne va impacta cu siguranta! Pentru voi, ea va ocupa casa Scorpionului si, ca atare, este imposibil sa nu simtiti un fior, o vibratie din punct de vedere energetic. Sunteti pusi cu fermitate pe o directie. Eclipsa va propune sa va evaluati toate tipurile de actiuni si sa vedeti care va reprezinta si care nu. Faceti evaluarea, dati o sentinta si nu mai pastrati ceva ce nu vi se potriveste!

Balanta
Devine foarte important sa intelegeti care sunt zonele in care nu ati respectat prioritatile! Veti observa foarte multe lucruri de care nu v-ati ocupat in ultima perioada si de care trebuie sa va ocupati. Pe de alta parte, aveti multe realizari in plan profesional. Astrele arata ca sunteti foarte apreciati de superiori, dar ca voi in sine aveti un potential de superioritate la locul de munca. Va simtiti foarte responsabili si incercati sa ajutati, sa va faceti treaba cat mai bine.Scorpion
Eclipsa va vitalizeaza foarte mult, cu atat mai mult cu cat Pluto acum se gaseste si el intr-o formula de mare forta, aflandu-se pe primul grad in Varsator. Ca atare, si pentru Pluto este un inceput in semnul Varsatorului, si Eclipsa de Soare vorbeste despre un inceput, deci cu siguranta pentru voi, fiind guvernati de Pluto, va urma ceva referitor la un inceput. Aveti posibilitatea sa beneficiati de aceasta restartare, sa gasiti noi oportunitati!

Sagetator
Jupiter, guvernatorul vostru, este foarte frumos aspectat, cu Saturn si Marte in semnul Pestilor! Ca atare, analizati probleme semnificative din punct de vedere spiritual si va ganditi daca sunteti in prezenta unor persoane corecte fata de voi, daca universul va raspunde cu aceeasi moneda, daca veti fi sortiti unor evenimente frumoase s.a.m.d. Va puneti intrebari si sunteti destul de interesati, dar si extraordinar de avantajati de acest clusterum pe semn de Foc. Multi dintre voi vor incepe lucruri de mare forta in zilele urmatoare!

Capricorn
Eclipsa este binevenita si o asteptati de mult, pentru ca stiti ca acum se declanseaza ceva si incep sa se miste lucrurile! Ati fost una dintre cele mai incercate zodii si ati avut o perioada foarte dura, dar acum veti experimenta provocari, propuneri neasteptate. V-ati dezvoltat foarte multe capacitati paranormale in ultima vreme si ati invatat sa va ingrijiti singuri!

Varsator
Va gasiti intr-o perioada in care va dati seama ca aveti foarte multe lucruri de comunicat. Apar validari si lucruri pe care trebuie sa le puneti in valoare. Exista zone in care pur si simplu aveti nevoie sa spuneti lucruri, sa faceti negocieri, sa semnati, sa va duceti pe orice tine de comunicare, expansiune verbala, relationare. Nu exista nimic care sa va faca sa va razganditi!

Pesti
Aveti foarte multa consistenta in perioada urmatoare, iar eclipsa vorbeste despre lucruri pe care vi le doriti si pe care, prin puterea mintii si printr-o concentrare deosebita, chiar le puteti pune in practica. Este o perioada in care puteti face calatorii foarte importante, calatorii cu iz spiritual. Este o perioada in care puteti intalni persoane de mare forta din punct de vedere socio-profesional, oameni care va pot fi parteneri.