Horoscop Azi

Mihai Voropchievici, horoscop NOU pana pe 12 noiembrie 2023. Racii sunt castigatori, Fecioarele sunt pe cai mari, Sagetatorii au reusite mari

Horoscop NOU pana pe 12 noiembrie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare.

Berbec
O carte dificila, chiar negativa, pentru saptamana viitoare. Demonstreaza ca Berbecii vor avea sfarsitul unei situatii care nu le-a convenit, in care s-au complacut si se impunea neaparat o schimbare. Un esec preconizat de la inceput, pe care ei nu au vrut sa il accepte.

Taur
Taurii, asa cum sunt ei de obicei visatori, au si saptamana aceasta o perioada de pasivitate, retragere in sine, in care nu vrea sa fie deranjat nici de la serviciu, nici de alti prieteni. Vor sa fie cu familia si apropiatii sufletului. Ii apasa niste emotii puternice si trebuie sa-ti reconsidere amintirile si sa stabileasca careia ii da curs sau la care renunta.

Gemeni
Nativii au parte din nou de o carte neutra ce simbolizeaza importanta comunicarii si a schimburilor de impresii. O saptamana cu multe discutii, poate si schimbari de cuvinte mai nelalocul lor. E posibil sa primiti o scrisoare sau un telefon, ori va fi cazul sa faceti o deplasare pentru a rezolva o intalnire de familie.

NU RATA: Mihai Voropchievici, horoscop pana la IARNA. Racii au alaturi forta Divina, Pestii au succes

Rac
Racul are parte de o carte foarte buna, pentru care se anunta un echilibru foarte bun saptamana aceasta. Va fi stapan pe situatie si va trebui sa faca o calatorie care ii ajuta sa inainteze cu siguranta. Au parte de succes, reusita si posibil chiar un contract nou pe care il semneaza.

Leu
Leu are parte de cartea cea mai buna care simbolizeaza inceputul unei actiuni cu activitate profesionala reusita. Toate se manifesta in final cu o realizare materiala pozitiva. E posibila si o intalnire cu o persoana mai in varsta care sa le confere mai multa incredere in actiunile pornite.

Fecioara
Fecioara are parte de o carte excelenta care ii defineste actiunile. Orice ar intreprinde va reusi in mod exceptional. Deznodamant fericit pentru o situatie pe care a provocat-o in saptamanile precedente.

Balanta
Balanta are parte de o carte instabila, cand buna, cand rea. Acest nativ are parte in ultima vreme de suisuri si coborasuri pe partea de sanatate dar si sentimental. Apare si o gelozie nefondata si un joc de cuvinte cu duritate maxima, zilele acestea. Posibile niste manevrari de bani – ii scoateti din cont pentru a ajuta pe cineva.

Scorpion
Scorpionul are parte de o carte neutra ce simbolizeaza demararea unei actiuni sau inceputul unei afaceri. Veti cunoaste o persoana mai tanara, cu o energie combativa, care va va ajuta sa va lansati in ceea ce va doriti sa realizati.

Sagetator
O carte mai degraba pozitiva, care indica o schimbare benefica de situatie, dar si cateva deplasari in care sansa e de partea voastra.

Capricorn
Capricornul are parte de prietenie, sentimente altruiste, pozitive, influxiri benefice. Se mai schimba ceva in atitudinea voastra si e ceva rentabil. Cineva va face o vizita.

Varsator
Varsatorul are chef de furtuna. Te bulverseaza o situatie, esti plin de furie, orgoliu ti-e ranit, nervii sunt intinsi, iar de aici nu mai sunt decat doi pasi pana la dispute. Aveti grija ca tot ceea ce manifestati negativ poate conduce la o ruptura violenta.

Pesti
Pestii au o carte neutra care ii caracterizeaza pe ei in general, prin ezitare, indoiala, dualitate, lene, nelinisti. De multe ori chiar rivalitate cu colegii de la serviciu… Inainte de a actiona sfatul este sa luati ceva timp de respiro, reflectati bine, iar dupa aceea sa aveti o intalnire si sa va spuneti ce aveti pe suflet.