Horoscop Azi

Cristina Demetrescu, horoscop pana pe 15 august 2023. Leului i se subtiaza buzunarul, Fecioarele devin toxice, Sagetatorii au planuri mari

Horoscop pana pe 15 august 2023. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pana la jumatatea ultimei luni de vara.

„Din 23 iulie pana pe 4 septembrie, Venus trece din stadiul de Luceafar de noapte in stadiul de Luceafar de dimineata. Nu o sa o mai vedem seara, ci de dimineata.

Este planeta iubirii, este in zodia Leu, este conjugata cu tot felul de planete acolo, o sa dea peste cap vara aceasta, o sa o faca mai incendiara decat de obicei, pentru ca retrogadarea mai aduce si lucruri din trecut.

Va fi o perioada interesanta pentru introspectie, iubirea nu e iubire daca nu o intelegi cu adevarat, daca nu suferi, si de suferit o sa suferim si noi in urmatoarele doua-trei saptamani, pana pe 15 august, cand va fi o Luna noua, tot in zodia iubirii, pentru ca Mercur, Marte vor trece in zodia Fecioarei. Acolo este putina suferinta, ca sa spunem asa.

Cei care vor munci vor repara, vor rezolva tot felul de munci anevoioase, nu vor suferi pentru ca vor avea de lucru, dar ceilalti, care sunt mai contemplativi, pentru ca planetele din zodia Leu mai induc delasare, lene.

Sunt unii care au de invatat pe vara, poate au restante si va fi ucigatoare aceasta conjunctura. Luna Neagra in zodia Leu, Venus retrograd te face contemplativ, lenes, iar Mercur si Marte in Fecioara te baga intr-o stare de stres si criza, ca trebuie sa faci totul perfect, se produce fenomenul acela al despicatului firului in patru.

Nu mai faci sinteza, faci doar analiza. Iti dai seama ca practic stii de toate, dar, de fapt, nu stii nimic. Asa ca toate lucrurile trebuie planificate.

Karma, care este in zodia Balantei, impreuna cu Venus retrograd o sa dea peste cap unele relatii, adica creeaza mici dezechilibre, oamenii nu accepta, deci va fi foarte interesanta aceasta vara”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Berbec
Berbecul trebuie sa persevereze mai mult in chestiuni legate de creativitate, sport, performantele lor ce tin de talent. Trebuie sa munceasca foarte mult. Nu este vorba doar despre talent, ci si despre munca. Unii Berbeci trebuie sa fie mai atenti la sanatate, pot aparea unele interventii chirurgicale. Si pentru ca este Marte acolo, pot fi tratamente mai dure. Marte este planeta cutitului, asa ca au doua taisuri acolo: rezolva o problema, dar mai au si celalalt tais.

Taur
Pentru ca Venus este retrograd si planetele sunt legate de sectorul casei si al caminului, nu ne ocupam de chestiuni legate de arta, estetica, frumusete, operatii estetice. Daca vrea un candelabru, un tablou, o lucrare mai speciala, Taurul sa amane pana dupa 4 septembrie, pentru ca ori iese prost, ori se face cu dubla cheltuiala, ori nu gaseste pe cine trebuie. Taurii intampina si ceva suferinta in dragoste. Cei mai tineri, mai necunoscatori pun la suflet. De asemenea, pentru cuplurile tinere care incearca sa faca un copil, prin anumite metode artificiale, nu este neaparat o perioada foarte buna.

ADVERTISING

Gemeni
Gemenii sunt stresati de planul comunicarii, de tot felul de telefoane enervante. Este si bine, dar este si foarte mult stres. Tin conferinte, cursuri, pot da declaratii la Politie. Trebuie sa aiba grija in casa, sa evite accidentele domestice.

Rac
Racul trebuie sa fie mai atent intr-un demers ce tine de o situatie profitabila, sa nu se arunce la prima vanzare-cumparare, pentru ca s-ar putea sa cheltuie mai mult sau sa incaseze mai putin. Trebuie sa cantareasca, acolo este vorba si de foarte multa alergatura, s-ar putea sa nu aiba chef pentru lucrul acesta. E o chestiune ce tine de acte, documente, inscrisuri, corecturi, acte care nu ies, care sunt pierdute si trebuie sa alerge. Tot ce intarzie, si acele piedici care apar uneori sunt de la Dumnezeu. E mai bine sa asteptam, sa nu le criticam foarte tare, sunt niste semne.

Leu
Leului i se va subtia buzunarul pe masura mandriei, orgoliului, opulentei, ispitelor. Vrea sa fie undeva, sa fie cineva si atunci toate lucrurile acestea costa. Nu toate sunt necesare, dar nu e nicio problema, viata e frumoasa.

Fecioara
Fecioarele ascund unele lucruri, le tin in interior, au niste orgolii, niste preocupari si pentru ca nu le comunica, nu le discut, ele pot deveni toxice, pot lua niste scenarii apocaliptice daca le rumega in interior. Nicio zodie nu va fi mai critica decat Fecioara in urmatoarea perioada. Din pacate, nu va face foarte multa ordine, ci va exprima mai multa nemultumire. De multe ori este nemultumita de o situatie, dar, de fapt, are alta problema in interior.

Balanta
Este foarte multa aglomeratie in viata Balantei, prieteni, petreceri, evenimente, nunti, botezuri. Balanta trebuie sa bifeze si atunci nu are timp foarte mult pentru ea, pentru odihna, pentru a se concentra asupra unor probleme, pentru sanatate.

Scorpion
Avansarea, functia pe care o dobandeste Scorpionul poate fi usor controversata. Unii il iubesc, altii nu, deci va fi acolo o mica controversa. Pana la urma, Scorpionul e o zodie care isi vede de drum si se bucura de ce primeste, oamenii se vor obisnui cu timpul. Sau poate e vorba de deciziile pe care le ia un Scorpion aflat intr-o functie, care nu multumesc pe toata lumea.

Sagetator
Sagetatorii au planuri foarte mari. Sunt foarte idealisti, viseaza foarte mult, important e sa fie si realisti, s-ar putea sa primeasca unele critici sau cel putin ar trebui sa le ceara ei de la niste persoane avizate. De exemplu, te duci la un casting sau sa verifici daca ai un anumit talent. Cineva avizat poate sa le spuna pe ce drum sa mearga.

Capricorn
Capricornul nu este in cea mai buna forma, nu are cea mai buna energie, este o perioada in care trebuie sa nu faca excese. Isi face planuri care ii depasesc bugetul, nu toate investitiile pe care vrea sa le faca ii folosesc, ci mai degraba raspund la niste frustrari pe care le au in interior. Trebuie sa vina toamna ca sa fie mai lucid in ce priveste investitiile.

Varsator
In cazul Varsatorului, sunt doi elefanti in aceeasi incapere, adica nu ii ajunge casa, spatiul. Varsatorul are nevoie de spatiu, iar daca asta nu se intampla, nu este o persoana prea simpatica. Din cauza aceasta, cheltuie, consuma resurse, bani, calatoreste, vrea sa plece.

Pesti
La Pesti se suprapune in mod nefericit planul profesional, datoriile pe care le au la serviciu, cu planul medical. Prioritatea este insa sanatatea. In acelasi timp, Mercur, Marte sunt pe sectorul partenerilor, casatoriilor, mariajelor, acolo sunt niste conflicte. Chiar si un Peste care nu are un partener s-ar putea sa se simta pus la zid de altii. Rezolvarea conflictelor tine de comunicare, explicatii.