Horoscop Azi

Astrologii au facut anuntul! Zodiile care vor avea noroc cu carul pana in 2024

Pana in anul 2024, patru dintre nativi vor straluci pe toate planurile, ba chiar se poate spune ca vor avea lumea la picioare.

Este vorba despre zodiile Fecioara, Gemeni, Leu si Sagetator. Pentru ele vine cea mai frumoasa perioada din viata.

Sagetator
Sagetatorii au tras destul de mult in ultimii ani, iar in perioada care vine vor culege roadele muncii lor.

Vor fi pusi in fata unor alegeri importante de facut in cariera si vor avea succesul pe care si l-au dorit dintotdeauna. Vor straluci precum niste stele pe cer sau precum niste staruri de la Hollywood. Perioada urmatoare va fi una fructuoasa.

Gemeni
Gemenii au si ei toate sansele sa se relanseze. De altfel, acesti nativi sunt cunoscuti pentru capacitatea de a renaste de fiecare data din propria lor cenusa. Vor fi extrem de bine pregatiti pentru toate provocarile care vor veni in viata lor. Au loc schimbari fundamentale pentru ei si din punct de vedere sentimental.

Leii si Fecioarele vor avea zile de vis
Leu

Leii vor avea si ei parte de tot felul de momente frumoase in viata. Cei mai bune luni sunt cele care urmeaza, in special in 2023.

Se vor stabiliza din punct de vedere financiar, ba chiar se poate spune ca vor castiga mai mult decat se asteptau. Au parte de momente extraordinare si din punct de vedere sentimental. In urmatorul an isi gasesc marea dragoste.

Fecioara

Fecioarele vor fi si ele pe val incepand chiar din toamna acestui an. Fecioarele sunt mereu sacrificate pentru ceilalti, pentru ca le place lor sa se sacrifice, insa din toamna acestui an vor schimba complet regulile.

Fecioarele vor fi extrem de hotarate sa faca schimbari din temelii si vor avea cam tot ce isi doresc. Pana in 2024 s-ar putea sa se stabileasca intr-o alta tara.