Horoscop Azi

Trei zodii care se despart la începutul lunii februarie, dar încep noi relații. Ce nativi vor avea parte de surprize pe plan personal

Prima parte a lunii februarie vine cu multe surprize pe plan personal pentru cele 12 zodii. În timp ce unele dintre ele pot să fie cerute înc căsătorie, alți nativi pot avea ghinion, căci există posibilitatea să iasă dintr-o relație. Soarele răsare și pe strada lor, pentru că au ocazia de a cunoaște persoane noi.

Primele zile din luna februarie se pot dovedi tensionate pentru anumite zodii, care pot să se certe cu partenerul. De aici și până la o posibilă despărțire nu va mai fi decât un pas, căci astrele îi încurajează să aibă încredere în ei, pentru că au ocazia de a cunoaște persoane noi.

Nativii care se despart în prima parte a lunii februarie, dar vor intra în noi relații
Leu

Printre nativii care pot trece prin momente delicate în cuplu se numără Leii. Cunoscuți pentru impulsivitatea de care pot da dovadă, acești nativi pot fi implicați într-un conflict cu persoana iubită. Problemele nerezolvate din cuplu revin acum în prim plan, de aceea, acești nativi sunt sfătuiți să nu arunce la nervi cu vorbe pe care le pot regreta mai târziu.

Deși există mari șanse să se ajungă la despărțire, acești nativi nu își pierd speranța că își vor găsi sufletul pereche. Ce-i drept, în luna februarie, se pot face ușor remarcați, iar faptul că sunt firi sociabile le va aduce un plus în fața celorlalți.

Balanță

Nativii Balanță au tot fost urmăriți de ghinion la începutul acestui an. Cei vizați sunt nativii care au ieșit din relații serioase, iar încrederea lor a fost puternic zdruncinată, pentru a se mai gândi și la o posibilă relație.

Cu toate acestea, astrele au alte planuri, pentru că un apropiat pe care îl cunosc de ceva timp pot să le mărturisească sentimentele.

Scorpion

Același lucru se aplică și pentru Scorpioni, doar că acestor nativi nu le-a stat gândul la o relație. Muncitori din fire, au tendința de a pune cariera și banii pe primul loc, iar relațiile cu cei dragi și, implicit, o legătură amoroasă, sunt aspecte cărora Scorpionii le-au acordat mai puțină atenție.

Lucrurile se pot schimba, pentru că au ocazia de a vorbi din nou cu o veche cunoștintă, care au sentimente mult mai puternice decât o simplă prietenie.