Horoscop Azi

Mihai Voropchievici, horoscop rune pana pe 27 noiembrie 2022. Fecioarele primesc vesti bune, Sagetatorii castiga in mod sigur, Varsatorii primesc un mesaj extraordinar de important

Horoscop rune pana pe 27 noiembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Berbec ♈
Berbecii sunt rugati sa ramana acasa, in asteptarea unor schimbari foarte importante si cat de curand. Conditia este sa fiti pregatiti pentru asta.

Taur ♉
Pentru Tauri, care sunt mai rabdatori, in cazul lor nu au trecut tensiunile. Ei tot sunt pusi pe artag pana isi purifica sufletul, spre sfarsitul anului, trebuie sa-si uneasca toate fortele ca sa sustina bataliile. E vorba de o mica batalie pe care ei vor sa o dezvolte, sa o duca la rang de uragan. Dar run spune: nu ar fi mai bine sa va temperati voi, ca totul se aranjeaza?

Gemeni ♊
In schimb, Gemenii sunt sfatuiti sa aiba rabdare, pentru ca ei vor intotdeauna sa se intample totul repede-repede. Si runa spune Gemenilor sa nu forteze mana norocului, pentru ca norocul nu vine decat pentru cei care stiu sa astepte. Si daca stiu sa astepte, atunci norocul e de partea lor si cele mai frumoase surprize sunt pregatite pentru ei.

Rac ♋
Racul e in cautare de dragoste, stie el ce vrea, simbolul dragostei e ceva nou, fierbinte, deci Racii vesnic indragostiti i-au depasit acum pe Gemeni si au preluat ei steagul. Saptamana de saptamana, indragosteala. Acum apare o dragoste noua, pasionala, in schimb, aveti grija ce faceti cu noutatile.

Leu ♌
Pentru Lei, doua sfaturi de la rune. Unu: relaxati-va. Si Leii care sunt intotdeauna gata sa sara in ajutorul unei rude, al unui prieten care e bolnav, chiar de multe ori se muta acolo la el si pana nu il pune pe picioare nu pleaca. Mai da si sfaturi, pentru ca Leul asa este, face el galagie, dar cand e sa ajute, e extraordinar de bun. Sfatul este: cineva foarte apropiat de dumneavoastra, dar pe care l-ati neglijat in ultima saptamaana, sau mai demult, se bucura in prezent de o sanatate excelenta. Iar daca v-a spus la telefon ca nu mai poate si moarte, luati-o incet, ca pana ajungeti acolo e treaz.

Fecioara ♍
Fecioarele primesc vesti bune, s-ar putea sa primeasca un cadou surpriza sau, la fel de bine, o suma de bani importanta, ceea ce nu le displace deloc: nici cadourile, nici banii. E un cosmar pentru Fecioare atunci cand nu le primesc.

Balanta ♎
Balanta, daca vrea sa vina dragostea in viata ei pe final de an, trebuie sa abordeze altfel problemele care ii intereseaza. Deci, schimbati tactica sau, cu alte cuvinte, acolo unde ati fost buni, fiti mai buni. Unde ati fost rai, fiti tot mai buni, asa ne-a invatat cineva.

Scorpion ♏
Un sfat important si pentru Scorpioni: lasati deoparte toate problemele si grijile lasate de trecut, lasati necazurile in urma si pregatiti-va pentru un final de an mult mai bun sau chiar final de luna. Dar e cu bataie lunga, pentru ca intotdeauna Scorpionul primeste sfaturi chiar si pe un an de zile.

Sagetator ♐
Sagetatorii pare ca au chef de cearta. O mica batalie, dar nu fiti ingrijorati, veti castiga in mod sigur, dar asta e, batalia trebuie data, chiar daca va convine sau nu, pentru ca sunteti niste pacifisti.

Capricorn ♑
Capricornul e pe o pojghita de gheata foarte subtire, a actionat cum a actionat, de multe ori s-a neglijat pe el, starea lui de sanatate, iar acum trebuie sa fie extrem de prudent pentru ca a cam slabit rucsacul cu forta, cu putere, se cam turteste un pic.

Varsator ♒
Varsatorii vor primi un mesaj. Fiti pregatiti sa-l receptionati. E un mesaj extraordinar de important.

Pesti ♓
Pestii fac cam tot ceea ce au facut pe parcursul anului: plecari. Ori se muta din casa, ori cu serviciul. O luna cu rune bune pentru ei.