Horoscop Azi

Lidia Fecioru a facut anuntul: „Ce trebuie sa faci ca toate energiile si toate bolile sau neajunsurile sa dispara”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus la Antena 3, cum putem scapa de energiile negative care ne inconjoara.

„Una dintre metodele de curatare si a organismului, dar si a spatiului, pentru ca oul este celula vie, e foarte important sa luam un ou crud si sa-l purtam pe corpul nostru, sa-l rostogolim usor pe tot ce inseamna corpul nostru. Nu conteaza ordinea sau directia, ci sa mergi pe tot corpul. E bine sa faci chestia asta vreo 5 minute, dupa care sa-l spargi si sa-l arunci”, a spus Lidia Fecioru.

„Eu zic sa nu-l spargi, ci sa-l arunci asa la gunoi”, a completat Mihai Voropchievici.
„Daca vrem ca toate energiile si toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru sa dispara, luam un pahar de sticla, mai inalt, fara model, curat, spargem un ou in el, dar galbenusul sa ramana intreg si turnam apa peste el. Si-l punem pe noptiera la capul nostru seara.

Veti vedea ca face niste bulbuci in apa care sunt legati de ou cu cate un fir. Aici iti dau explicatia de ce cand se duc la vrajitoare li se zice ‘dom’le, am stricat oul si era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru ca il poarta pe corpul uman si oul capteaza informatiie pentru ca el este un captator”, a explicat Lidia Fecioru.

***
Cum scăpăm de energiile negative din casă, cu Lidia Fecioru: „Sarea este cea mai puternică metodă”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre metodele eficiente de a depista energiile negative din casă şi cum să scăpăm de ele.

Sarea este cea mai puternică metodă de a curăţa casa de energiile negative. Spuneam noi să punem un bol cu sare undeva să nu-l vadă toată lumea, să presărăm sare în colţurile camerei sau există acele lămpi cu sare, chiar să dizolvăm puţină sare de mare în apă şi să ştergem pe jos.

Există acum şi nişte triunghiuri mici din iarbă presată, din salvie. Salvia este bună pentru om să nu se îmbolnăvească şi dacă s-a îmbolnăvit să se poată trata. Acea salvie o putem folosi, îi dăm foc în casă la o crenguţă şi să tămâiem cu ea.

Dacă punem sarea într-o tavă sau tigaie pe aragaz şi îi dăm foc pentru a se încălzi, sarea se va înnegri dacă sunt energii negative.

E bine să punem în casă şi un bol cu apă sărată sau să cumpărăm plante verzi. Important este să nu avem plante cu frunze ascuţite.

Trebuie să purificăm camerele, să le aerisim cât se poate de des şi să dăm lucrurile pe care nu le mai folosim sau hainele pe care nu le mai îmbrăcăm.

Să nu uităm de meditaţie. Să ne rugăm măcar puţin, să facem o rugăciune dimineaţa sau seara. Este bine să facem schimbări în casă, să mai mutăm lucrurile. Dacă aprindem o lumânare, aceasta arde imediat energiile negative.

Ritual pentru eliminarea energiilor negative
Punem sare în colţurile camerelor şi o lăsăm acolo 7 zile. Începem cu cel mai apropiat colţ, de la intrare, şi ajungem cu câte o linguriţă de sare în toate colţurile din casă. Este recomandat să avem o mătură nouă din paie şi începem să măturăm din cea mai îndepărtată cameră până la ieşire. Luăm mătura, iar jumătate din ea să fie pe prag afară şi jumătate înăuntru. Trebuie să spunem: ’’Afară din casa mea energii negative’’. Sarea pe care aţi adunat-o în făraş trebuie aruncată în toaletă, deoarece acolo se dizolvă imediat.

Dacă pui într-un pahar cu apă un ou şi îl laşi peste noapte lângă pat, acesta strânge toate energiile negative.

Dacă punem o mătură în colţul uşii, aceasta nu lasă energiile negative să intre în casă.

Sunt plante care captează energiile negative, cum ar fi ficusul sau cactusul, dar mai ales ficusul ne ajută să scăpăm de energiile negative din casă.