Horoscop Azi

Mihai Voropchievici dezvăluie care este linia divorțului în palmă: „Nu schimbi cu nimic”

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este linia divorțului în palmă. Cum arată și de ce nu poate fi schimbată niciodată, oricât de multe eforturi fac oamenii care o au?

În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, difuzată pe Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum poate fi recunoscută, în palmă, linia divorțului.

Mihai Voropchievici dezvăluie care este linia divorțului în palmă
Mihai Voropchievici susține că oamenii care au linia divorțului în palmă nu pot evita ca acest eveniment să aibă loc în viața lor, indiferent de cât de mult încearcă. Numerologul îi contrazice vehement pe cei care cred că destinul poate fi modificat cumva.

„Ce îţi e scris, în frunte îţi e pus. Dacă ai linia divorțului în palmă, poți să te dai în stânga şi-n dreapta, că tot acolo ajungi.

Sunt lucruri care nu se schimbă. Dobândim, între timp, alte liniuțe. Mai completăm…dar asta o iei de la început.”, a declarat Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

„Nu schimbi cu nimic”
În palmă, linia divorțului poate fi recunoscută după faptul că are forma unui arc de cerc. Aceasta se intersectează cu linia capului și cea a vieții.

Numerologul Mihai Voropchievici a precizat că unii oameni se nasc cu linia divorțului în palmă, în timp ce alții o dobândesc odată cu trecerea anilor.

De altfel, linia divorțului nu este perfect conturată pe parcursul vieții, însă începe să iasă la iveală pe măsură ce în relația de cuplu apar disensiuni.

„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Linia divorţului trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe mâna stângă, ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa. Nu ai cum să schimbi asta.

Indiferent ce faci, chiar şi operaţii, nu schimbi cu nimic. Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic, sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.