Horoscop Azi

Previziuni Mariana Cojocaru pentru 2022. Ce zodii au noroc în dragoste și își schimbă viața

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre ce îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii din punct de vedere emoțional. Berbecii sunt predispuși să își înșele partenerii de viață

Anul 2022 este, majoritar, unul bun pentru toate zodiile. Invitată luni, în emisiunea lui Cătălin Măruță, astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre ce le-au rezervat astrele nativilor fiecărei zodii.

Berbec
În anul 2022, în special din primăvară, când Lilith va intra în Rac, Berbecii trebuie să fie atenți în ce relații intră. Pentru că pot apărea relații foarte pasionale, aceștia trebuie să fie precauți, deoarece pot fi periculoase și pot ajunge chiar să-și înșele partenerii actuali pentru o plăcere de moment.

Taur
Persoanele aflate în zodia taur au un an foarte important. În viața nativilor Taur poate reveni o persoană din trecut și e necesar să se gândească bine dacă merită să îi acorde o nouă șansă.

Gemeni
Anul acesta, Gemenii trebuie să fie atenți, de asemenea, la relațiile de cuplu, deoarece pasiunea se poate pierde și atât ei, cât și partenerul de viață, să aibă de suferit.

Rac
Din punct de vedere pasional, anul 2022 va avea un impact foarte mare asupra celor din zodia Rac. Mari amorezi, nativilor Rac le va face plăcere să fie ispitiți și vor avea parte de multe aventuri. În ceea ce îi privește pe cei care se află deja într-o relație serioasă, ei trebuie să se focuseze pe partenerul de viață și să își canalizeze atenția în direcția acestuia.

DIGISPORT.RO
„Poza care a mișcat Serbia! Toată lumea vorbește despre asta!” Imaginea surprinsă înainte ca Novak Djokovic să „dispară”
Loteria online te face miliardar. Câștiguri fabuloase la Keno Polonia! – BETMAG
ADVERTISEMENT

Leu
Pentru Lei este într-un an foarte interesant din punct de vedere emoțional. Ei se pot întreba de ce nu au un partener sau de ce relația actuală nu merge așa cum își doresc cu adevărat. Totuși, acesta este un prilej bun să se dezvolte în alte domenii, precum cariera, în care vor avea succes.

Fecioară
Persoanele din zodia Fecioară se vor axa pe familie și vor pune pe primul plan copiii, de care depinde fericirea lor. Totuși, e nevoie să găsească un echilibru între rolul de părinte și cel de soț/soție.

Balanța
Balanțele vor fi foarte atașate de familie anul acesta, cu care învață să comunice mai mult și mai eficient. Cei din zodia Balanței vor lua decizii importante când vine vorba de viața de cuplu, aceștia pot încheia o relație amoroasă veche, care a început să scârțâie, sau se pot îndrăgosti din nou.

Scorpion
Este un an esențial din punct de vedere sentimental și afectiv pentru cei din această zodie. Nativii Scorpion pot avea probleme în relațiile actuale și vor ajunge să se întrebe dacă merită sau nu să le continue.

Săgetătorii
După un an tensionat, Săgetătorii se vor elibera de stres. Cu toate acestea, la începutul anului pot avea de suferit din cauza faptului că sunt mult prea visători și nu știu exact ce își doresc pe plan emoțional.

Capricorn
Începutul de an va fi unul puternic pentru cei din zodia Capricorn. Și în cazul lor, 2022 le poate aduce persoane din trecut.

Vărsător
Vărsătorii vor avea un an amoros bun, ce le rezervă noi oportunități. Trebuie, însă, să acorde o atenție deosebită persoanelor cu care aleg să se înconjoare.

Pești
Pentru cei din zodia Peștilor, previziunile sunt bune. În viața lor pot apărea anumite pasiuni amoroase dar și câteva nelămuriri pe plan sentimental, în a doua jumătate a anului.