Horoscop Azi

Horoscopul lunii iulie 2021 realizat de Minerva. Ce pățesc Berbecii și Fecioarele

Horoscopul lunii iulie 2021 realizat de Minerva aduce o serie de vești fantastice, dar și unele neplăcute pentru zodii. Luna lui Cuptor ne va marca în moduri diferite.

Astrologul avertizează că trebuie să fim atenți pentru că se repun pe tapet rănile spirituale. Luna iulie este una de relaxare pentru mulți, dar nu toți se vor adapta la mediu.

Sunt 4 planete în mers retrograd plus nodurile lunare. Vara aceasta atenția este centrată pe cuplu, pe ideea de cuplu. Vor fi provocări deoarece Neptun și Pluto ne obligă să renunțăm la ceea ce nu funcționează.

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de Minerva
Berbecii au un iulie cu răsuciri. Își vor netezi drumul spre sine. Este vorba despre reformulări ale căilor din trecut. Își vor revizui profund viețile și relațiile cu oamenii din jur.

Taurii nu au parte de prea multă spontainetate cu Venus în Leu. Luna iulie vine cu un moment puternic în care destinul li se poate schimba în bine.

Gemenii își vor aminti mult timp această lună. Unele momente pot fi electrizante. Viața li se schimbă ca urmare a unui uragan sentimental stârnit din senin. Își doresc să se așeze la casa lor.

Racii vor fi preocupați de cum îi văd ceilalți. Cu toate acestea, trebuie să fie atenți când obosesc, să se relaxeze mai mult. Entuziasmul pentru ceva ce așteptau cu nerăbdare pălește.

Leii au profesional o energie concentrată în jurul investițiilor și speculațiilor. Soarele va trece în Leu pe 23 iulie, un moment bun să facă față criticilor.

Fecioarele se vor deconecta de la gândirea logică suficient de mult pentru a se distra. Luna aceasta se vor arunca înainte cu capul. Profesional, dacă au o afacere la domiciliu se vor putea extinde.

Balanțele privesc trecutul în raport cu prezentul. Din punct de vedere relațional, este o lună în care lucrurile merg bine. Trebuie să privească spre viitor.
Vărsătorii câștigă o bătălie importantă
Scorpionii au parte de multă energie și dinamism în relațiile cu colegii. Pot apărea și stări de furie. Vor uita cam tot ce au gândit în ultima vreme când vor întâlni o persoană care le stârnește atenția.

Săgetătorii sunt într-un punct esențial. Își vor ridica propria valoare. Relațional, trebuie să dea un pas înapoi pentru a realiza ce vor să facă. Le poate apărea în cale o moștenire.

Capricornii au parte de o lună ar trebui să se gândească de două ori înainte de a-și asuma responsabilități suplimentare. Se prefigurează mari schimbări din punct de vedere financiar.

Vărsătorii au oportunitatea de a ieși victorioși dintr-o bătălie. Vor fi nerăbdători legat de ceea ce simt. Își vor apăra propriile convingeri.

Peștii vor fi ajutați pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea vor ei să pară. Financiar, toate lucrurile se rezolvă. Previziunile astrologului au fost făcute la Antena Stars.