Horoscop Azi

Horoscop august 2021: dragoste, bani, carieră. Gemenii iau decizii radicale în cuplu, ce se întâmplă cu celalalte zodii

Conform horoscopului pentru luna august 2021, urmează patru săptămâni de provocări pentru majoritatea zodiilor. În vreme ce unele semne au șanse mari de a-și întâlni sufletul pereche, altele vor avea succes în plan familiar.

În prima jumătate a lunii august 2021, alinierea astrelor nu permite obținerea unor specializări, noi experiențe profesionale sau chiar promovări. Asta înseamnă că o amânare a planurilor de această natură ar trebui avută în vedere de către toți nativii zodiacului.

Potrivit horoscopului pentru august 2021, semnele aeriene ale zodiacului sunt mai puțin norocoase în următoarea perioadă. Este important ca în primele săptămâni ale lunii acestea să nu lucreze prea mult și să nu scape din vedere lucrurile importante.

Din punct de vedere al sănătății, toate zodiile horoscopului vor reuși să rămână pe linia de plutire. Dacă vor apărea probleme în acest plan, cel mai probabil ele vor fi rezolvate până la finalul lunii august 2021.

Horoscop august 2021 Berbec
Dacă îți dorești să îți schimbi viața sau să pui bazele unui proiect inovator, planetele îți oferă posibilități incredibile. Nu te grăbi, ia-ți timp pentru a reflecta, dar amintește-ți că nu vei întâmpina dificultăți.

Familia este stâlpul tău și te simți foarte fericit/ă cu cei dragi. Luna august 2021 este, pentru majoritatea nativilor Berbec, luna confidențelor și acest lucru te poate ajuta să-ți consolidezi legăturile.

Vara se încheie cu mare fast pentru tine și, dacă ai o relație, poate și cu un inel de logodnă. Luna aceasta nimic nu este mai important decât cuplul tău.

Dacă ești un Berbec singur, o să-ți regăsești zâmbetul datorită cuiva special, care va avea un puternic efect asupra ta.

Horoscop august 2021 Taur
În sfârșit, apar momente prielnice confesiunilor. S-ar putea să te hotărăști să comunici despre micile detalii care îți afectează calitatea vieții și să scapi de problemele provocate de acestea.

În luna august, obiectivele pe care ți le-ai stabilit vor avea inevitabil repercursiuni. Cu toate acestea, este posibil ca optimismul să te însoțească la fiecare pas și să îți dea energia necesară pentru a finaliza fie un proiect, fie pentru a găsi noi idei.

În privința vieții sentimentale, ești un/o norocos/norocoasă. Nu este nevoie să depui efort pentru ca totul să meargă bine în relație și, dacă ești singur/ă, farmecul tău îi va face pe toți să-ți cadă la picioare.

Horoscop august 2021 Gemeni
Se pare că în august 2021, planetele s-au decis să te surprindă. Dacă vor apărea îndoieli în următoarele săptămâni nu îți face griji, ele vor dispărea de în scurt timp.

Indicat este să optezi pentru pozitivitate și toate șansele vor fi de partea ta. S-ar putea ca în a doua jumătate a lunii să fie nevoie să iei decizii importante, unele în relația de cuplu.

Atenție la sfera sentimentală, unde e mai bine să te concentrezi pe viitor și să uiți de micile neplăceri pe care tinzi să le readuci din trecut.

Prietenii îți vor cere sfaturi în următoarele săptămâni și sunt șanse mari să deschizi ochii unor persoane dragi, care îți vor rămâne recunoscătoare pe viață.

Horoscop august 2021 Rac
Luna august va aduce multă îndrăzneală pentru fiecare nativ Rac, însă nu toți vor reuși să o folosească în favoarea lor. La începutul acestei perioade, influențele planetare te propulsează într-o situație pe care încă nu o stăpânești la perfecție, așa că nu ezita să ceri ajutorul.

În dragoste, pasiunea, complicitatea și recunoștința vor face casă bună. Și, chiar dacă vara poate începe prost pentru tine, finalul ei va aduce mai puțin stres și presiune.

Dacă ești singur/ă, sunt șanse mari să-ți întâlnești jumătatea. Este posibil ca perechile sudate să facă următorul pas.

Horoscop august 2021 Leu
Starea ta sufletească îți este și superputere în august 2021. Chiar dacă planetele încearcă să te descurajeze, duci simultan mai multe lupte și asculți doar ce-ți spune inima, fără să pleci urechea la promisiuni frumoase.

Din a treia săptămână a lunii august 2021, proiectele tale încep să aibă succes. Asta nu înseamnă că trebuie să muncești mai mult. Uneori, e mai bine să lași evenimentele să meargă în ritmul lor.

În plan sentimental, felul în care vor evolua lucrurile ține de răbdarea de care poate da dovadă partenerul/partenera. Saturn te va ajuta să-ți combați natura expansivă și să construiești ceva de durată.

Dacă ești un Leu singur, află că vei avea parte de emoții garantate în următoarea perioadă. Ai putea trăi momente frumoase, pasionale și multe întâlniri la care acum doar visezi.

Horoscop august 2021 Fecioară
Astrele exercită o influență pozitivă asupra ta, aduc constanță și te energizează. Relațiile romantice vor fi favorizate și începi treptat să ai încredere în partener.

În august 2021, tinzi să ai o atitudine zen, să te detașezi de toate constrângerile și să te bucuri de toate lucrurile care ți se întâmplă.

Asta te va ajuta să îți relaxezi corpul și mintea, iar sfârșitul verii se anunță unul dinamic pentru tine. În ultima săptămână a acestei luni vei dori să iei decizii radicale și nimic nu va reuși să te oprească.

Horoscop august 2021 Balanță
Vara continuă sub influența benefică a astrelor. Norocul te va însoți pe toate planurile, mai ales pe cel sentimental. Sunt șanse mari să ai parte de întâlniri frumoase și vei miza mult pe potențialul tău de seducție.

De la începutul lunii, farmecul tău funcționează și arzi de nerăbdare să grăbești lucrurile, dar atenție, acest lucru poate aduce suferință.

În plan profesional, vei fi nevoit/ă să aprofundezi anumite situații și să iei măsuri acolo unde se poate.

Pot apărea probleme de ordin financiar, așa că indicat este să rămâi cumpătat/ă și să eviți investițiile.

Horoscop august 2021 Scorpion
Conform horoscopului, luna august va fi o întregă aventură pentru nativii Scorpion. Îți creezi pârghiile necesare pentru a înțelege și a acționa în funcție de propriile interese. Treptat, reușești să te eliberezi de ”cătușe” și să strălucești.

Popularitatea ta crește, legăturile emoționale se sudează, îți faci prieteni buni și totul merge ca pe roate la birou. Poți realiza, de fapt, orice îți propui în august 2021.

Dacă vei reuși să renunți la misterul care te încojoară și să-ți comunici deschis sentimentele, vei primi înzecit din partea persoanei pe care o îndrăgești în secret. Relațiile de prietenie sunt intense și constructive, iar alegerea iubirii este evidentă.

Horoscop august 2021 Săgetător
Începutul lunii august 2021 te găsește timid, dar cu puțin efort și răbdare vei reuși să te bucuri de influențele pozitive ale astrelor. Apoi, fără să ridici un deget, succesele vor veni unul după altul.

La birou, vei prefera angajamentele scrise în defavoarea promisiunilor verbale și aliații tăi vor fi mai puțini numeroși. Nu te teme, însă, în jurul tău există mulți prieteni adevărați.

Șefii vor aprecia implicarea ta și sunt șanse mari să primești o mărire de salariu spre finalul lunii august 2021. Și în plan sentimental vei fi inspirat căci vei înțelege repede că faci alegerea corectă, doar că ar trebui să acorzi mai multă atenție realității și să nu te lași ghidat/ă în totalitate de latura idealistă.

Horoscop august 2021 Capricorn
În următoarele săptămâni, ai succes și va fi unul de durată. Vara se va încheia cum a început, cu excepția faptului că în ultima săptămână nervii îți vor fi puși la încercare. Cu precădere la birou, acolo unde vor exista multe provocări.

Și la mijlocul lunii, vor exista câteva încercări ale astrelor de a te destabiliza, dar vei reuși să le depășești cu brio grație energiei bune și atitudinii optimiste.

Este momentul prielnic să te bucuri de persoana dragă căci luna septembrie va fi mai agitată din acest punct de vedere. Indicat este să te bucuri de prezent fără să-l analizezi prea mult.

Horoscop august 2021 Vărsător
Luna august 2021 va fi una energizantă pentru nativii Vărsător. Proiectele tale se concretizează, schimbările sunt productive și, în mare parte, pentru că aplici lecțiile învățate în trecut.

Când vine vorba despre problemele inimii și resuscitarea relațiilor, planetele vor crea cadrul perfect pentru a găsi soluția mult dorită. Este un moment bun să te bucuri de familie și cei dragi, așa că nu mai analiza fiecare vorbă spusă de aceștia.

Dacă ești un Vărsător singur și nu crezi în dragoste la prima vedere, s-ar putea să ai o mare surpriză în săptămânile care urmează. Pasiunea te poate face să-ți pierzi mințile și să te aventurezi într-o relație amoroasă fără a gândi prea mult.

Horoscop august 2021 Pești
Luna aceasta îți lași timiditatea deoparte și decizi, în sfârșit, să te afirmi. Nici viața amoroasă nu face excepție căci alinierea astrelor îți vor da curajul de a seduce și viața ta amoroasă se va transforma.

Curios/curioasă din fire, mergi direct acolo unde te conduc sentimentele tale, lucru care îi va uimi pe ceilalți.

În plan profesional și financiar, ai toate șansele să reușești acolo unde ai eșuat deja. Indicat este să te lași condus/ă de intuiție și se pot întâmpla minuni.