Horoscop Azi

Cele 4 zodii care vor avea o săptămână de coșmar. Pentru cine urmează 7 zile de foc

Pentru 4 zodii, săptămâna următoare va fi una de foc. Află dacă ești printre cei care vor avea de trecut prin cumpene majore.

4 zodii vor trece prin foc și apă în săptămâna cuprinsă între 12 și 18 iulie 2021. Vor avea parte de tot felul de situații imprevizibile cărora trebuie să le facă față cu alte tactici.

Leii trebuie să renunțe la anumite prejudecăți în special în viața de cuplu, altfel vor avea de pătimit. Ei sunt primii din cei 4 nativi pentru care săptămâna care urmează poate fi una complicată.

Nemulțumirile se vor înmulți pe plan sentimental, iar necazurile pot izbucni din senin. Sunt așteptate tot felul de evenimente care îi pot pune într-o lumină proastă, așa că trebuie să fie foarte atenți.

Cele 4 zodii pentru care săptămâna următoare va fi dură
Este o perioadă în care trebuie să își regândească promisiunile. Cu alte cuvinte, ar face bine să se gândească înainte să promită ceva, să se uite și în buzunar ca să realizeze dacă își pot respecta cuvântul dat.

Nici pentru Balanțe nu este o săptămână roz, ba dimpotrivă. Cele mai multe probleme apar la capitolul comunicare. Neînțelegerile din familie se acutizează pe măsură ce ignoră lucrurile pe care ar trebui să le rezolve.

În mâinile lor este cheia rezolvării unor probleme ce pot ține de morala unei persoane din familie ori de bani.

Gemenii se numără și ei printre cele 4 zodii pentru care perioada 12-18 iulie nu este excelentă. Trebuie să treacă prin foc și furtună pentru a se bucura la final de lucrurile frumoase.

Este una din cele mai dificile săptămâni din acest an. Imaginea lor este pusă la bătaie. Nu mai pot acoperi anumite persoane din jurul lor, iar asta îi poate debusola.

Scorpionii trebuie să lase orgoliul deoparte
Gemenii vor da față cu realitatea și se vor lovi de tot felul de reproșuri în următoarele 7 zile. Rămâne de văzut dacă vor învăța ceva din ce le reproșează lumea.

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt Scorpionii. Aici lucrurile trebuie nuanțate puțin. Nativii de apă care sunt mânați de orgoliu și nu pot renunța la el vor avea cel mai mult de suferit.

Întrucât majoritatea Scorpionilor sunt orgolioși și răzbunători, lucrurile sunt destul de clare. Cei care reușesc să se mențină pe o linie diplomatică și abordează totul cu calm și bunăvoință ar putea trece cu bine de toate necazurile pe care astrele le scot în cale.