Horoscop Azi

Azi, 10 iunie 2021, eveniment astral important. Previziunile astrologului Adina Binder

Azi, 10 iunie 2021, eveniment astral important. Ce se va intampla cu zodiile, dupa eclipsa inelara de Soare. Astrologul Adina Binder iti spune ce trebuie sa faci in urmatoarea perioada.

Evenimentul intalnirii Soarelui cu Luna este insotit de o eclipsa inelara de Soare, aspect ce isi pune amprenta atat asupra vietii noastre launtrice cat si a celei de zi cu zi.Intreaga creatie are de suferit transformari profunde, dar in special copiii.

Este destul de greu sa distingem intre realitate si iluzie pentru ca imaginile trimise din exterior ajung sa se confunde cu propria noastra imaginatie, iar  multi vor crede ca au fost inselati. De fapt, ne inselam singuri prin asteptarile prea mari pe care le avem de la ceilalti, de la anumite sisteme imbatranite, corupte si invechite si nu ne dam seama ca alunecam in gol.

Luna Noua in Gemeni

Minunata conjunctie Soare – Luna se intalneste astazi si cu Mercur retrograd, aducandu-ne o nostalgie a lucrurile trecute, gresit intelese si aducandu-ne in prim plan toate nesincronicitatile, nepotrivirile, vorbele desarte cu care ne-am pierdut timpul, lansandu-ne invitatia de a reveni in punctul de unde am plecat, dandu-ne posibilitatea sa facem lucrurile sa mearga, sa ajungem pe aceeasi lungime de unda cu ceilalt.

Citeste aici ce trebuie sa faci in zilele urmatoare